Mi a véleményetek az ukránokról?
Nekem nincsen bajom velük. Sokan azt gondolják, hogy utálják a magyarokat, de szerintem ez abszolút nincs így. Jó, persze mindenhol vannak szélsőséges emberek, de átlagban nem utálnak minket annyira, mint mondjuk a románok...Amúgy tényleg nagyon vendégszeretőek, és barátságosak. Nemrég találkoztam egy ukrán csajszival, aki évek óta kint él Magyarországon, és ő mesélte, hogy Kárpátalján a legtöbb ukrán tud magyarul, és természetes nekik, hogy megtanulják a kisebbségek nyelvét.
Negatívat össz annyit hallottam róluk, hogy a lányok között sok a prosti...Nem tudom, mennyire igaz :/
Utolsónak:
"Nemrég találkoztam egy ukrán csajszival, aki évek óta kint él Magyarországon, és ő mesélte, hogy Kárpátalján a legtöbb ukrán tud magyarul, és természetes nekik, hogy megtanulják a kisebbségek nyelvét."
Azt érdemes lett volna megemlíteni, hogy Kárpátalján a legnagyobb etnikai csoport a ruszin népcsoport, amelynek létezését az ukrán állam tagadja... Gondolom rájuk vonatkoztatva mondta az illető hölgy, hogy sokan megtanulnak magyarul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!