Mi a véleményetek a szankciós politikáról?
Figyelt kérdés
2022. okt. 12. 11:08
31/42 anonim 

válasza:

29-es azt a kommentet nem én írtam, akárhogy vergődsz. Keresd meg, aki írta.
32/42 anonim 

válasza:

30, Mesélj, had okosodjak:
Melyik szankció, hogyan védi az EU érdekét?
De közben egy picit tényleg nyithatnád tágabbra a látóköröd.
34/42 anonim 

válasza:

Ilyen xar manipulatív kérdést minek feltenni?
Aki szerint elhibázottak a szankciók, az már egyből ukránok gyilkolásának helyesel?
Akár még fideszes is lehetnél ezzel a logikával.
35/42 anonim 

válasza:

"29-es azt a kommentet nem én írtam, akárhogy vergődsz. Keresd meg, aki írta."
(Más hozzászóló vagyok) Csak kíváncsiságból, hajlandó lennél beállítani a felhasználóneved láthatóságát, hogy erről meg is győződhessünk? Ha igen, köszönöm, ha nem, akkor miért?
36/42 anonim 

válasza:

35 - nem tartom olyan súlyúnak ezt a kérdést, hogy ismeretlen embereknek ugráljak vagy bizonygassak bármit.
Ha nem tetszik, tekerj tovább.
37/42 anonim 

válasza:

De állitani tudsz olyan farsúllyal valamit, amiért akár ténylegesen háborút is lehet inditani, viszont az itteni kommenteket leszámitva, még semmilyen bizonyitékot sem láttunk erről. Vizsgálat sem folyt, semmi.
39/42 anonim 

válasza:

Igen, rohadt kövér az az állitás, amit fegfogalmaztál, nagyon nagy farsúllyal bir, ha magyar és orosz embereket öltek az ukránok korábban, ahogy állitod!
40/42 anonim 

válasza:

Az fajsúly lesz :)) Na haladj a dolgodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!