A pápa miért nem hirdet keresztes háborút az LMBTQ ellen?
Figyelt kérdés
A középkorban megtudta tenni mikor a Szentföldet kellett visszafoglalni a muszlim hódítóktól, most másfajta veszélyek leselkednek a kereszénységre. Miért nem lép fel keményebben?2022. okt. 12. 09:36
61/71 anonim válasza:
60as hagyd rá én már megtettem az előző válaszomnál, valószínűleg a 8 általánost se fejezte be, így nem tanulta meg a szövegértelmezés alapjait, nincsen meg a kellő érzelmi intelligenciája sem, igazából én sajnálom az ilyen embereket, mert nemtudnak kitörni a saját börtönükből, és önmagukat továbbfejlesztve fejlődni, ez van el kell fogadni.
62/71 anonim válasza:
Jó ez a struccpolitika. Az LMBT szervezet szégyenletes dolgairól nem beszélünk. Aki nem kussol, az homofób rasszista náci.
63/71 A kérdező kommentje:
Ma ha megfigyeljük nagyon sokan karriert építenek abból, hogy melegek és a liberális trágyamédia is csak adja a lovat alájuk.
2022. okt. 19. 16:39
64/71 anonim válasza:
Jó is lenne. Egy újabb kereszteshadjárat.
Kiírtani az lmbtq fertőt a világból.
65/71 anonim válasza:
#64 nincs nagyobb gyűlölet a keresztényi szeretetnél
66/71 anonim válasza:
64es tudod mi lenne még jó ? Ha picit jobban utána néznél a dolgoknak, és nem csak egysíkú csőlátású, gyűlölködő ember lennél, sajnállak, hogy ennyire futotta nálad, mármint rossz belegondolni, hogy ennyire tudatlan emberek vannak a földön, de hát mit lehet tenni.
67/71 anonim válasza:
#64 vagyok.
Azóta jobban utána néztem a dolgoknak, és már belátom, hogy tévedtem. Sajnálom, hogy tudatlanul írtam, és szégyellem magam.
Most már belátom, hogy az lmbtq mozgalom igenis jó dolog. Belátom, hogy szegény transz és efyéb emberek mennyire el voltak nyomva évezredek óta. Örülök, hogy filmekben, egyebekben egyre jobban képviseltetik magukat, és remélem, hogy nem túl sok idő múlva ez lesz az új normalitás.
68/71 anonim válasza:
67 most jössz valami érzékenyítő kondícionálásról? :D
69/71 anonim válasza:
Ja. Az lmbtq nagyon király dolog.
Le a cisz heterókkal!
70/71 anonim válasza:
"Szeretsd a felebarátodat." Meg nem hiszem, hogy egy kisebbség miatt háborúznának. Nem annyira hülyék. +Már sokan támogatják őket, ezzel csak felháborodást keltenének. Nem érné meg. De a pápa azt mondja, hogy nem támogatja őket, de attól még nem ítéli el őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!