A pápa miért nem hirdet keresztes háborút az LMBTQ ellen?
Figyelt kérdés
A középkorban megtudta tenni mikor a Szentföldet kellett visszafoglalni a muszlim hódítóktól, most másfajta veszélyek leselkednek a kereszénységre. Miért nem lép fel keményebben?2022. okt. 12. 09:36
51/71 anonim válasza:
50es én nem vagyok homoszexuális te IQ bajnok xd én írtam a 45ös választ, látod erről beszéltem, hogy annyira egysíkúan gondolkodsz hogy aki nem azt fújja amit te azt rögtön megbélyegzed és kirekeszted főleg úgy, hogy mint írtam nem is vagyok meleg férfi xdd heteroszexuális vagyok, te viszont minimum valami passzív agresszív egyén, nagyon furcsa logikával.
52/71 anonim válasza:
Látensezed, aki ellenáll a szivárványmocsoknak és még te akarsz kioktatni másokat az egysíkú gondolkodásról? Válaszolj: Mi abban a homofób, ha valaki nem hajlandó felvenni a szivárványos szalagot, vagy kitűzni a zászlót?
53/71 anonim válasza:
Talán irtsa ki a saját egyházát?
Ha tüzes vasat dugnának a seggükbe, ahogy a középkorban, akkor a Vatikánban mindenki dézsában hűtené a farát és a víz sisteregne alattuk.
54/71 A kérdező kommentje:
Az LMBTQ akkor is egy elhajlás a normalitástól, semmiképp sem szabad hagyni, hogy még inkább divattá váljon.
2022. okt. 19. 13:16
55/71 anonim válasza:
#54 hogy lehet az ilyen divat? Divatból hagyja magát valaki úgy seggbe cuccoltatni, miközben nem is meleg? Ilyen van szerinted?
56/71 anonim válasza:
52es tanulj már meg mondatot értelmezni, senki nem a szivárványos karszalagról beszélt, hanem arról hogy ha valaki extrém módon kirekesztő erőszakos másokkal szemben a nemi identitásuk miatt, ha te nemtudod felfogni, hogy mit írtam, az a te bajod én innentől kezdve ignorállak téged, mert nemtudok mit kezdeni olyan emberrel aki nemtud alapvető szavakat, dolgokat megkülönböztetni és értelmezni.
57/71 anonim válasza:
A normalitástól az az elhajlás amikor egészséges felnőtt embereket egynemű közösségekbe és aszexuális életre, önmegtartóztatásra kényszerítenek, ha papi pályát választanak és katolikus vallásúak.
Úgy, hogy ráadásul a biblia semmi ilyet nem várna el, csak a pénzéhes egyház.
58/71 anonim válasza:
54 milyen méginkább miért kik azok akik divatból melegek vagy transzneműek xdd ? Szerintem amúgy az emberek valami olyan dolgot kergetnek ami nem létezik, vannak a hetero szexuális emberek én ide sorolom magam, illetve vannak olyanok akiknek eltér ettől a szexualitása erre hozták létre az LMBTQ-t az már számomra végképp furcsa és ne haragudj meg kérdező hogy ezt írom de szerintem betegesen mániákus, hogy te embereket a szexuális beállítottsága alapján rangsorolsz, holott ez a saját intim szférájuk, lehet van egy csomó olyan ismerősöd akikkel jóba vagy és melegek csak nem merték elmondani neked a radikális gondolkodásod miatt, és nem is gondolnád róluk, szóval szerintem ez ilyen tévképzet az embereknél hogy ha rájössz arra hogy egy másik ember meleg és amíg nem tudtad addig semmi bajod nem volt vele, utána meg miután rájöttél csak emiatt elkezded őt utálni, szerintem ez teljesen ésszerűtlen és logikátlan dolog.
59/71 anonim válasza:
Az a betegesen mániákus, aki karszalagokat és zászlókat akar erőszakolni másokra és kikiáltja homofóbnak, aki ellenáll.
60/71 anonim válasza:
#59 rajtad kívül senki nem beszél karszalagokról. Szövegértés egyes. Leülhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!