Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csalódtál az USA-ban, hogy...

Csalódtál az USA-ban, hogy felrobbantotta az Északi Áramlat2-t?

Figyelt kérdés

Joe Biden február 7-én megígérte, hogy valami történni fog az Észak 2-vel de azért mégis!! Engem megdöbbentett, az európai emberek téli szenvedése, esetleg a szegényebbek fagyhalála ennyire belefér ezeknek a politikusoknak???

Bjorn Lund svéd egyetem szeizmológus szerint legalább 100 kg TNT-t használtak fel, de valószínűleg többet is.

2022. szept. 28. 07:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon csalódott vagyok.

Nekem már a libamáj sem fog jólesni.

Ó, a kutyafáját!!

Annyira fáj ez nekem.

2022. szept. 28. 12:54
 22/27 anonim ***** válasza:
64%
:DDDD
2022. szept. 28. 13:16
 23/27 anonim ***** válasza:

Nem ertem, az oroszok miert robbantanak fel a sajat vezetekuket?

Ha nem csinaljak meg, akkor sosem lesz hasznalhato, ha megcsinaljak, akkor meg nem volt ertelme.

Siman el zartak mar hetek ota, maradhatott volna ugy, ameddig meg nem egyeznek. Igy meg lassan ott tartunk, hogy sosem kapunk orosz gazt, ha akarjak se nyithatjak meg.

2022. szept. 29. 13:28
 24/27 anonim ***** válasza:
82%
Nyilván nulla logika van abban, hogy az oroszok robbantották fel a saját vezetéket amit elzárhatnak kinyithatnak amikor akarnak Ugyanakkor az amerikaiak ott sürögtek forogtak a területen és egyéb bizonyítékok is egyfelé mutatnak, ahogy Joe biden ígérete is minden minden egyirányban mutat. De az emberek szektás mentalitással nem az információkból találják ki hogy mi a valóság hanem eldöntik mi a valóság nekik és kicseresznyézgetik hozzá maguknak ami igazolja az ő kis valóságukat.
2022. szept. 29. 14:26
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

"Nyilván nulla logika van abban, hogy az oroszok robbantották fel a saját vezetéket amit elzárhatnak kinyithatnak amikor akarnak"

Hiszed te. :)))

2022. szept. 29. 14:39
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
#24 a libsik azt is szentül hiszik, h a ruszki katonák százai önmagukat rakétázták az atomerőműben :D
2022. szept. 29. 14:52
 27/27 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Nem csalódtam az amcsikból simán kinézek ilyesmit.
2022. okt. 3. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!