Csalódtál az USA-ban, hogy felrobbantotta az Északi Áramlat2-t?
Figyelt kérdés
Joe Biden február 7-én megígérte, hogy valami történni fog az Észak 2-vel de azért mégis!! Engem megdöbbentett, az európai emberek téli szenvedése, esetleg a szegényebbek fagyhalála ennyire belefér ezeknek a politikusoknak???
Bjorn Lund svéd egyetem szeizmológus szerint legalább 100 kg TNT-t használtak fel, de valószínűleg többet is.
2022. szept. 28. 07:43
11/27 anonim válasza:
Az oroszok kirobbantottak egy háborút, ártatlanokat gyilkolnak, ártatlanokat soroznak be. Innentől kezdve lényegtelen, hogy az egybites átlagfideszes kire mutogat.
12/27 anonim válasza:
Én nem értem, Putyin, hogy lehet ennyire gyenge vezető, hogy felüljön ezeknek az ámerikái provokációknak és kirobbantson ámerikái nyomásra egy háborút. Több esze is lehetne ennek a szerencsétlennek!
13/27 anonim válasza:
Valamiféle megegyezés lehetett kialakulóban a háttérben a békére vonatkozólag. A palagáz bizniszt veszélyeztetve, ezért lépéseket tettek az illetékesek, hogy megmardjon a kialakult gazdasági (gazsági) előny.
14/27 anonim válasza:
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én például nem tudom, ki robbantotta fel. Tudom, szégyen, de akkor is felvállalom.
15/27 anonim válasza:
Ezt a cselekedetet más is csinálhatta kihasználva Biden beszédét. És most sokan az USA-ra fogják.
16/27 anonim válasza:
A magyarok amúgy hihetetlen, mennyire mindenhez is értenek. Covid alatt milliónyi virológus országa lettünk, háborús szakértőkkel, közgazdászokkal is meg vagyunk áldva, szintén legalább ekkora mértékben. Csak tudnám, hogy ennyi pengeelméjű ember hogyhogy nem vitte feljebb az országot eddig?
18/27 anonim válasza:
16# Diskurzus folyik a körülöttünk történő eseményekről. Az a jó, ha van valakinek saját véleménye.
19/27 anonim válasza:
Az USA eddig is mindent elkövetett, hogy kitörjön a világháború.
20/27 anonim válasza:
10;41
Ennyi orosz trollt itt…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!