Csalódtál az USA-ban, hogy felrobbantotta az Északi
Áramlat2-t?
Figyelt kérdés
Joe Biden február 7-én megígérte, hogy valami történni fog az Észak 2-vel de azért mégis!! Engem megdöbbentett, az európai emberek téli szenvedése, esetleg a szegényebbek fagyhalála ennyire belefér ezeknek a politikusoknak???
Bjorn Lund svéd egyetem szeizmológus szerint legalább 100 kg TNT-t használtak fel, de valószínűleg többet is.
Valami forrás? Eddig csak szivárgásról és sérülésről volt szó.
2022. szept. 28. 07:49
2/27 anonim válasza:
És honnan lehet tudni, hogy az USA volt? Persze tudom, a moszkovitáknak mindig az USA a gonosz.
2022. szept. 28. 07:53
3/27 anonim válasza:
Amúgy az oroszok is kijelentették korábban, hogy nem garantálható az Északi áramlat sértetlensége. Na, akkor lehet hogy az oroszok voltak?
2022. szept. 28. 07:55
4/27 anonim válasza:
Tényleg a Biden kormányzat állhat a vezeték felrobbantása mögött!
Az érdekük is ez diktálja, hogy Európát szembe állítsa Oroszországgal!
1, és a 2 vezeték is hazsnálhatatlan, több szakértő szerinte is minimum egy év mire kijavítják... Ezzel azt is megakadályozták, hogy akár milyen tüntetések lesznek Európában a télen, fizikai képtelenség lesz kinyitni a kettest, és az egyeset még akkor is, ha kiegyeznek Oroszországgal!
Azok közt kell keresni a bűnöst, akik erősen követelték mind az 1, mind a 2 -es vezeték teljes leépítését, sőt... fizikai felszámolását is!
Nem csalódtam, mert pont ilyen aljas húzásokra számítottam tőlük.
2022. szept. 28. 07:56
6/27 anonim válasza:
Ursula, Orbán, Biden, Zelenszkij, Putyin.... remélem egyre többen rájönnek, hogy ezek mind ugyanolyan bűnözők akiknek mi semmit nem számítunk, hogy velünk, a családunkkal, a gyermekeinkkel mi lesz az ezeket az embereket ezeken a szinteken nem érdekli.
2022. szept. 28. 08:00
7/27 anonim válasza:
#6 a kutyát nem érdeklik a kölykeid vagy a családod, a fideszes mantrát pedig felesleges nyomatni.
2022. szept. 28. 08:11
8/27 anonim válasza:
Tudod mi jár az alaptalan gyanusításért, ugye ?
2022. szept. 28. 08:12
9/27 A kérdező kommentje:
Igen jó lenne bolondítani magunkat, hogy nem Amerika volt. De amikor minden egyirányba mutat nehéz. Kinek áll érdekében eleve, ki folytat hónapok óta ilyen irányú politikát? Februárban Biden egyértelműen kimondja, sőt megígéri. Augusztusban a német média amerikai katonai hajók jelenlétét jelenti éppen ott. Én inkább felébredek és szembenézek az igazsággal. Legnagyobb aggodalmam, hogy oké hogy Putyin ilyen ismerjük, de ha az USA, NATO, EU is együtt ilyen erkölcsi alapokon, ilyen irányban tevékenykedik az világháború lesz. :((((
2022. szept. 28. 08:14
10/27 anonim válasza:
Mert ugye az oroszok szentek akik tartják a szavukat. 56-ban is tartották hogy kivonulnak....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!