Plusz ő volt az utolsó igazán királynő, vagyis uralkodó. Ő még valóban a zord idők történelmében volt, kivette a részét, míg a fia, vagy Vilmos, vagy ha valaha Sarolta kerülne a trónra, az meg közel sem lesz ugyanaz.
2022. szept. 9. 10:53
22/32 anonim válasza:
Vilmos után György fog jönni!
2022. szept. 9. 11:23
23/32 anonim válasza:
És ha mondjuk egyszer a trónörökös pl meleg lenne? Vagy aszex és nem akarna soha kapcsolatot? Pl george? Akkor gondolom lemondana és a kiscsaj lenne a Queen, pont úgy járna mint a királynő, ő sem egyenes agi volt…
2022. szept. 9. 11:35
24/32 anonim válasza:
Az, hogy nem akar kapcsolatot mondjuk nem kizáró ok, lást pl I. Erzsébet angol királynő. A melegség ugyan egy konzervatív rendszerben, mint egy monarchia lehetne problémás, de UK eléggé "haladó", a köznépet nem különösebben zavarná.
2022. szept. 9. 11:40
25/32 anonim válasza:
#22 "Vilmos, vagy ha valaha Sarolta kerülne a trónra, az meg közel sem lesz ugyanaz"
Értem, mire gondolsz, de szerintem ezt nem tudhatjuk előre. Fogalmunk sincs, nem is lehet arról, hogy mi lesz Európában és a világban 50 év múlva.
2022. szept. 9. 11:42
26/32 anonim válasza:
Hát azért szerintem a trónörököstől eléggé elvárt hogy legyen gyereke… nem tudom elképzelni hogy a király/királynő bejelenti hogy ő egyedül fog uralkodni társ nélkül, nem lesz gyerek, sem esküvő, mindenhova egyedül megy
A nép pont arra van a leginkább kiéhezve hogy leshessék az örökös párját, az esküvőt, gyerekeket
Dianat meg kate middletont is úgy sztároljak mintha vmi istennok lennének pedig nem azok…
Az meg hogyha pl george meleg lenne és úgy uralkodna egy másik férfivel… hat ezt meg végképp nem tudom elképzelni… sztem lemondatnák…
2022. szept. 9. 12:20
27/32 anonim válasza:
#24 II. Erzsébet egyenes ágon került a trónra, az apja, VI. György volt az, aki a testvére helyét foglalta el, mivel az lemondott a jogairól.
2022. szept. 9. 14:02
28/32 anonim válasza:
Azután lett egyenes ág, miután lemondott a nagybátyja… úgy értettem hogy nem trónörökösnek született
2022. szept. 9. 14:08
29/32 MDaniel98 válasza:
Ezúttal (mint kiderült) nem.
2022. szept. 10. 21:10
30/32 anonim válasza:
Egyébként mire megtudták az emberek, hogy gond van, addigra szerintem valójában már nem élt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!