Nem tudom, nyilván a médiában az is nagy esemény, hogy jön egy zivatar...
Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy 96 éves, és a párja elvesztése után egyértelműen hanyatlik, tehát szerintem sajnos nem sok van neki vissza a földi létből.
2022. szept. 8. 15:23
2/32 anonim válasza:
Első jól mondja. Bármilyen remek egészségügyi ellátásban ("karbantartásban", hogy csúnyán fogalmazzak) részesült is folyamatosan, az emberi élet sajnos nem végteleníthető. Az ő korában már egy megfázásba is bele lehet halni, úgyhogy könnyen lehet, hogy valóban komoly a baj. De ha most vissza is hozzák, nagyon hosszú távon már nem érdemes az ő jelenlétére és uralkodására berendezkedni.
2022. szept. 8. 15:35
3/32 anonim válasza:
Mivel nem a blikk írta meg, hanem a BBC és az egész brit sajtó kb olyan feszülten figyeli, hogy mi történik, mint 9/11 esetén, ezért valószínűleg nem csak leeset a vérnyomása egy kicsit az öreg hölgynek.
Persze a halál ritkán biztos, csak azért nem fogják hagyni meghalni, hogy a sajtónak igaza legyen, de hogy komoly az állapota, az szinte biztos.
2022. szept. 8. 15:51
4/32 anonim válasza:
Egy reptilián is meghal egy idő után
2022. szept. 8. 16:04
5/32 anonim válasza:
96 évesen már szabad meghalni végelgyengülésben.
2022. szept. 8. 17:19
6/32 anonim válasza:
Na, már írják, hogy meghalt szegény.
(A 2. válaszoló voltam.)
2022. szept. 8. 20:09
7/32 anonim válasza:
Meghalt.
2022. szept. 8. 20:14
8/32 anonim válasza:
Én azt nem értem hogy pont ma lett annyira rossz az állapota hogy közölni kellett, vagy lehet már előbb elment csak be akartak adagolni hogy ne sokkoljon meg jobban a halálhíre
2022. szept. 8. 20:52
9/32 anonim válasza:
Én is gondolkodtam ezen, de két napja, amikor Liz Trusst felkérte a kormányalakításra, akkor még nem nézett ki úgy, mint aki haldoklik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!