II Erzsébettel tényleg gond lehet vagy szokás szerint média tolja túl?
Figyelt kérdés
Először még csak hogy orvosi felügyelet alatt van, most meg már pár oldal úgy fogalmaz hogy mennek hozzá elbúcsúzni.
Vajon tényleg ekkora lehet a gond, vagy csak a média túloz szokás szerint hogy kattintsanak?
2022. szept. 8. 15:20
11/32 anonim válasza:
10, de pont írtak kommentben hogy a kezén már lila volt a bor… ugyanez volt Klapkával, ő is egy műsorban szerepelt és írtak róla hogy már lila a keze, aztán meg aznap meghalt… valószínűleg tényleg ma lett rosszul es ilyen gyorsan el is ment
12/32 anonim válasza:
Láttam a képet, de az azért sok mindenre utalhat. Írták, hogy elég szédelgős volt szegény, akár esés következménye is lehetett. Száz szónak is egy a vége, történelmi nap a mai, egy korszak lezárult. Nyugodjon békében HM The Queen!
13/32 anonim válasza:
Én abszolút nem értek ehhez, kommentben írták hogy ez már jele a vérkeringési gondoknak…
De azért brutális hogy tegnap meg nyilvánosság előtt volt, ma pedig ez történt
14/32 anonim válasza:
Olyan furcsa. Sosem követtem igazán a királyi családot, de II. Erzsébet az mégiscsak II. Erzsébet. Olyan hosszú ideje uralkodott, hogy komolyan az az érzésem volt, hogy örökké él. Hát nem panaszkodhat senki, szép kort megélt. Csak az a kár, hogy az a paradicsomfejű lesz a következő uralkodó.
15/32 anonim válasza:
Mit zavar az téged, ha Károly a következő uralkodó?
16/32 anonim válasza:
Nyugodjék békében! Úgy érzem, hogy egy nagyszerű emberrel lettünk kevesebbek, még akkor is, ha közvetlenül nem volt befolyása reánk.
17/32 anonim válasza:
Én nem tudom felfogni. A nagyszüleim még gyerekek voltak, mikor ő uralkodni kezdett. Olyan régóta foglalta el a ezt a helyet, hogy sokszor elfelejtettem, hogy ő is csak ember. Mindig is egy élő történelemnek tartottam, el se tudom képzelni, milyen lehet egy életen át uralkodni. Voltak és vannak még uralkodók, de ő mégis csak egy nagy ember volt. Isten nyugosztalja.
18/32 anonim válasza:
Az utolsó képeken jó kedélyű, mosolygósnak nézett ki. Sajnos van az a jelenség, amikor valaki gyenge, nagyon beteg, aztán hirtelen jobban lesz, megjön az étvágya, jobb kedve lesz... és utána érdekes, hogy pár nap múlva mégis meghal.
19/32 anonim válasza:
Nyugodjék békében II. Erzsébet Királynő
Egy nagyszerű ember távozott tegnap.
Én nagyon sajnálom
20/32 anonim válasza:
Nyugodjék békében! Csodálatos, nagyszerű, karizmatikus asszony, ember volt! Nagy-Britannia jelképe volt, maga a történelem! Halála most tanúbizonyságot tesz afelől, hogy életünk múlandó, nincsen vesztegetnivaló időnk. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!