Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Azért az megnyugtató, hogy a...

Azért az megnyugtató, hogy a nyugat így összezárt az oroszok ellen?

Figyelt kérdés

Na jó, azt el kell ismerni hogy oroszország is jól bírja egy ideig, ahhoz képest, de neki hol vannak a szövetségesei és barátai? Hol van kína, india, afrika, észak korea, az arabok, stb?

Azon kívül hogy egységet épített a Nato-ban, plusz országokat is beléptetett akik határosak vele, elkezdte fegyverkezésre és energia függetlenségre sarkallni az országokat, mit ért el?

2022. aug. 24. 11:43
 1/6 hollófernyiges ***** válasza:
82%
Nem ez volt a terv, hanem hogy Zelenszkij elmenekül, Ukrajna pár nap alatt megborul, a nyugat meg pampog egy kicsit meg megtiltja a mozarella exportját, mint a Krím megszállása után. Most megpróbálják kihozni a helyzetből, amit lehet.
2022. aug. 24. 12:07
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Engem megnyugtat. Mondjuk, jobban is segíthetnének Ukrajnának, ugyanis igaza van abban Kaszparovnak, hogy Putyint porig kell alázni, és el kell takarítani a mocskos korrupt maffiarezsimjével együtt.
2022. aug. 24. 12:40
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Én személy szerint büszke vagyok az Európai Unió összes országára kivéve Magyarországra. Mi ismételten bebizonyítottuk, hogy semmi keresnivalónk nincs a civilizált országok között.
2022. aug. 24. 14:24
 4/6 anonim ***** válasza:
10%
Hogy egész Európa padlót fogott az ideológiai alapon történő "összefogás" miatt? Vagy azért mert kiderült hogy az usa csicskája a Brüsszeli géniusz elit? Nagyon megnyugtató...
2022. aug. 24. 16:54
 5/6 A kérdező kommentje:

4# Padlót csak mi fogtunk mert szar a gazdaságunk a korrupt vezetés miatt, a többi országban ez egy ideiglenes átállási időszak az energiahordozók más beszerzési módjára, aztán minden megy tovább.

És igen, kiállnak az ideológia mellet, miszerint nem támadjuk meg a környező országokat a terjeszkedés és a volt szovjetúnió visszaállításának érdekében, amin már évtizedek óta dolgozik az orosz.

2022. aug. 25. 05:25
 6/6 MDaniel98 ***** válasza:
Engem annyira nem boldogít, de kinek mi...
2022. aug. 25. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!