Németországban vagy Ausztriában magasabb az életszínvonal?
Figyelt kérdés
Tudom, nagy országok, de a személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi!2022. aug. 23. 16:47
2/12 anonim válasza:
Kb egyforma két szarfészek. A németnek télen már fűtenie sem lesz mivel, de ennie sem mit.
3/12 anonim válasza:
Legszarabb Ausztria. Németország csak a második legszarabb.
4/12 anonim válasza:
akkor magyarnak meg még háza se lesz ahova hazamenjen....2-es unom ezt fideszes gyertyával világitó német nyugdija propagandát! mi mindig le leszünk marad németországtol vagy 100 évvel!
5/12 anonim válasza:
"mi mindig le leszünk marad németországtol vagy 100 évvel!"
Sosem vontam kétségbe, hogy te még náluk is gyatrábban állsz, szóval ezt felesleges is itt bizonygatnod. De ha találsz tőlem ilyen hozzászólást, amiben szerinted téged többre becsüllek egy tróger németnél, nyugodtan másold be.
6/12 anonim válasza:
Hát, a német eléggé egy hulladék nép. De az osztrák sem különbe semmivel, kb csak hogy germánabbnak tartja magát.
7/12 anonim válasza:
Na, azért az osztrák trógerebb mint a német. Sokkal.
8/12 anonim válasza:
Nem tudom ti milyen gettókba jartatok.
Én éltem mind a két országban teljesen rendben vannak.
Hozzá tenném ha itt valaki az osztrákok trogernek tartja az minek tartja/látja a magyart?
9/12 anonim válasza:
Magyaro. a legjobb, kint hamarosan fűteni meg enni se fognak tudni.
10/12 A kérdező kommentje:
Ha Németországban nem fognak tudni enni, akkor Magyarország meg is szűnik
2022. aug. 23. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!