Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok, fityeszesek?...

Sic Semper Tyrannis kérdése:

Mit szóltok, fityeszesek? Nézzétek csak, hogy hanyatlik a nyugat!

Figyelt kérdés

Hollandia a gáztározók feltöltésével már 70%-nál jár, 80%-nál a lakosság számára teljesen akadálytalan lesz a fűtés télen.

[link]

[link]

És még kifizetni is ki fogják tudni az átlag 3200 eurós nettó bérükkel! :)))) Jajveszékeljetek csak, hogy ők megfagynak, nekünk meg itt az olcsó orosz gáz - mert én ennek most totál az ellentétét látom...

2022. aug. 19. 17:36
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
Én sosem mondtam hogy hanyatlik a nyugat, ezt mindig az ellenzéki hozzászólóktól hallom hogy a kormánypártiak ezt mondják.
2022. aug. 19. 17:39
 2/10 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem alig van amugy aki elhiszi ezt.
2022. aug. 19. 17:41
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Mert ezt halljuk a kormánypártiaktól. Na, nem ilyen komcsi szavakkal. Csak olyan képet festenek, mint ha nyugaton átműtött óvodásokat erőszakolnának meg a migráns hordák. Ugye a miniszerelnök szó szerint azt mondta: Magyarországon a legjobb lakni. Ebből azért szépen kijön, hogy a nyugat az egy ilyen erkölcsi értelembe véve hanyatló közeg, hiszen anyagilag biztosan jobb nyugaton élni.
2022. aug. 19. 17:43
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Nyilván mi nagyon nehéz helyzetben vagyunk mert 90%-ban az oroszoktól függünk, ellentétben mondjuk Hollandiával.
 5/10 anonim ***** válasza:
40%
Azt hazudnak amit akarnak,amúgy lehet üres mind.
 6/10 anonim ***** válasza:
21%
Örülök neki hogy így fel vannak töltve , legalább ha valamelyik ország rászorul tudnak neki adni.👍
2022. aug. 19. 17:47
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
Közös Unió van, nincs hanyatló nyugat, közös Unió.
2022. aug. 19. 17:48
 8/10 MDaniel98 ***** válasza:
100%
A nyugat egy évszázada permanens hanyatlásban van, de azért még mindig jobb ott élni mint itt.
2022. aug. 19. 18:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"A nyugat egy évszázada permanens hanyatlásban van, de azért még mindig jobb ott élni mint itt."

Évezredes. Már az ókori Egyiptomban is voltak "hanyatló nyugat" szólamok, a hellénekre vonatkozóan.

2022. aug. 19. 18:06
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Sok rokonom van németországban, lengyelországban, ami pl nem is nyugat.

Nem hanyatlik.

2022. aug. 19. 18:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!