Trump és orbán miért felejtették el megkérdezni Putyin elnök urat, hogy kíván e békét? Trump egyszerűen kijelentette, hogy 21-én eljön a világbéke.
#2 Kijelentette, aha. Aki békét akar az nem rohan le egy országot, ja hogy a gonosz csúnya libsik miatt áldozati pózba kell vágni magunkat hogy ezek a parasztok miért nem dobják oda Ukrajnát Oroszországnak, felháborító tényleg.
Egyébként ez Orbán részéről nyilván csak hazug kampányduma, Trump pedig még nincs beiktatva, utána tervez leülni tárgyalásokra de nyilván nem lesz 21-én világbéke. Egyébként kíváncsi leszek, mert mindkét fél feltételei elég világosak, és nem nagyon összeegyeztethetőek. Itt most nagyon sok múlik Amerikán.
Tulajdonképpen pár gombnyomás a világbéke.
Tudom morbid, de így van.
5, de értsd végre meg, hogy ők a jók. :D
Egyébként is jobba a camber meg sosage szagú fing, mint a tokhalkaviár szagó, amikor épp nyalunk.
#5 Ki állította? Utálom mikor az amcsik a demokrácia nevében egy harmadik világbeli országban gyilkolásznak.
De ebben a helyzetben nagyon nem ez a szitu.
#3 1. mondjuk az a lerohanás körülbelül azzal ér fel, mintha mi mennénk Romániának Erdély miatt, ugyanis aki egy picit is ismeri a történelmi, illetve geográfiai tényezőket az tudja, hogy a terület, amely miatt folyik az egész évszázadok óta oroszlakta terület
2. Nem tudom az USA mit szólt volna ha mondjuk Oroszország vagy Kína elkezd ismét Kubával szövetkezni a szomszédban, mert itt hasonló dolog történt, mint a hidegháború során.
Ukrajnának konkrétan semmi beleszólása nem lesz az egészbe, kapni fognak majd valami meme rangot, pl. "NATO közeli barát" vagy valami hasonlót aztán le van tudva. De nem baj mert közben segélyből Európa úgyis eltartja az összes ukránt, szóval ráér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!