Most hogy Trump megint hatalomra került, folytatni fogja a Kína ellenes politikáját? Minden Fideszes szerint Trump a világbéke oldalán áll. Ja és Oroszország nem támadja meg Ukrajnát ezt a hülye is tudja 🤠
"Vicces, mert pont ő volt az egyetlen amcsi elnök az utóbbi évtizedekben, aki nem indított háborút senki ellen."
Csak azért nem, mert közben lejárt a szavatossága.
#3, 5
Így van, tehát nem indított háborút, ellentétben az összes többivel.
Trump háborút fog indítani. Azt még nem tudom ki ellen, de valakit egészen biztosan meg fog támadni. Mert ő ilyen. Az előző alkalommal alig tudták róla lebeszélni. Az egyik legerősebb érv az volt ellene, hogy az újraválasztási esélyeit nagyban rontaná, ha ilyet tenne, akkor valószínűleg örökre elbúcsúzhatna az elnöki széktől. Így visszalépett Irán megtámadásától.
Most viszont már amúgy sem lehetne még egyszer elnök, tehát ez az érv már nem fog bejátszani. Biztos vagyok benne, hogy nem szalasztja el még egyszer a lehtőséget, mert ő Trump, és ő háborúzni akar majd, mert azt még nem csinált. És tudja, hogy ha most a 4 év alatt nem támad meg senkit, akkor holtbiztos, hogy soha nem is fog már.
Nagyon veszélyes figurát választottak maguknak az amcsik.
"Trump háborút fog indítani. Azt még nem tudom ki ellen, de valakit egészen biztosan meg fog támadni. Mert ő ilyen. Az előző alkalommal alig tudták róla lebeszélni." - Úgy tűnik, ezt csak te szeretnéd, hogy így legyen, mert zavar, hogy ő volt eddig az egyetlen elnök, aki nem végzett fegyveres tömeggyilkolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!