A tajvani kártya miatt összeomolhat a világ?
1. Ha kína beint a nyugatnak, akkor ő maga is visszamehet a bronzkorba, ugyanis nem lesz kinek eladnia a sz-rjait.
2. a knowhow és a gyártás is nyugaton volt meg előbb, ezt visszaépíteni nem olyan nehéz dolog, legfeljebb drágábbak lesznek a mindenféle kütyük.
Az éhezés, fosztogatás ellen meg nem véd meg óbán gazdid :D
Szóval nem tudom, ki jár rosszabbul, te akit kirabolnak/megölnek/éhendöglesz, vagy én, aki bár elmebeteg vagyok szerinted, de tök jól elleszek a bunkeremben :D
Higyjed el, hogy egy ilyen helyzetben te fogsz jönni a bunkerhez biztonságért és kajáért könyörögni, nem pedig én hozzád pszichológiai kezelésért :D
2-es, csupán valós tényeket közöltem. Ezek szerint, aki tényekre támaszkodik, az mind Orbán imádó fideszes? Vagy mégis honnan a fenéből veszed azt, hogy én fanatikus Orbán imádó vagyok?
5-ös értem, hogy mire gondolsz, egyet is tudok veled érteni. Az amerikai elnökök sosem voltak a szívem csücskei, mindig csak a képmutatás ment a részükről. Csak azért emeltem ki a ,,Demokratákat", mert pont a demokrácia ellen tesznek a hátunk mögött lépéseket, holott demokratának hazudják magukat.
7-es, a kérdésem nem arra irányult volna, hogy érzel-e felé szexuális vonzalmat, ez a te magánügyed. Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy ez a lépés mennyiben változtatja meg a világpolitikát
"2-es, csupán valós tényeket közöltem. Ezek szerint, aki tényekre támaszkodik, az mind Orbán imádó fideszes? Vagy mégis honnan a fenéből veszed azt, hogy én fanatikus Orbán imádó vagyok?"
Nem baj, hogy orbánimádó retardjobber vagy, végülis nem lehet mindenki értelmes ember, de legalább ne tagadnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!