Taj kártya nyomattatás plasztikra, elfogadható?
Sok helyen olvastam hogy alapjába véve az is elég ha a taj számomat tudom, nem szükséges a teljes kártya, de mi van ha meguntam a normál (személyi, diák stb) kártyánál jóval nagyobb "kialakítást" és a taj kártyámat (szóval a teljes előoldalt) rányomtattatnám egy rendes méretű műanyagra?
Lehetséges, el fogják fogadni?
Esetleg van már lehetőség kifejezetten plasztikkártya méretű TAJ -t is igényelni?
Köszi!
És ezt elfogadják itthon is, bármilyen orvoi rendelőben, kórházban is?
2: őszintén szólva, nem tudom....
Ugyanazok az adatok vannak rajta, mint a taj-kártyán, tehát elvileg jónak kéne lenni. Aztán hogy egy vidéki SZTK-ban a nyugger recepciósnéni mit szól hozzá, az elég kétséges....
Anyám körzeti nővér volt pár hónapig, pont akkor, amikor a TAJ számot bevezették.
Szóval nem tegnap.
Ő tette el mindenki kártyáját, hogy tuti meglegyen.
Én amióta az eszemet tudom, fénymásolattal járok.
Le van laminálva, kész.
Mivel nagy volt, levágtam a szegélyt.
Több városban is éltem jelenleg BP-n, soha a kutyát nem érdekelte hogy másolat, vagy eredeti.
Most, hogy mondod, az eredeti még mindig anyámnál van, pedig 31 vagyok, és rég elköltöztem otthonról....
Köszönöm a válaszod.
Igazából akkor egy próbát megér, bár most hogy mondod elég lenne kinyomtatni kisebben és lamináltatni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!