Az USA-ban mennyire nyíltan tudják egymásról az emberek, hogy ki republikánus és ki demokrata?
Elég rájuk nézni.
Republikánus,többnyire aluliskolázott redneck.
Munkahelyen nem igazan beszelnek ilyenrol. Dolgoztam egy nagy cegnel es ott nem is lehetett olyan polot, sapkat felvenni amin politikai jellegu dolog van vagy barmi olyan hogy zenekar pl acdc, sot meg olyat sem amin valami automarka van. Tudtam valakirol hogy demokrata mert Trumpot nem szerette, a valasztasok idejen meg nagyon biralta a republikanusokat facebookon.
A mostani munkahelyemen eddig 1 Biden rajongo volt :D A tobbiekrol vagy nem tudtam vagy republikanusok.
Van olyan hogy voter record. Amikor beregisztralsz szavazni akkor bekerulsz egy nyilvantartasba. A regisztraciokor megkerdezik hogy kivel szimpatizalsz. Mivel ez nyilvanos adat, ezert en Unaffiliated-et jeloltem be mint sokan masok mert nem akarom hogy masok az alapjan iteljenek meg hogy melyik partra szavazok. Unaffiliated azt jelenti hogy egyik part fele sem huzol, ez nem jelenti azt hogy nem szavazhatsz republikanusra ;), mert en amugy soha nem szavaznek demokrata jeloltre.
Azt kihagytam hogy van olyan akinek egesz evben kintvan a hazanal hogy Trump 2020, most meg majd jon a Trump 2024.
Vannak akinek az autojukon is rajta van egy matrica hogy o republikanus vagy demokrata. En olyan allamban elek ahol tobb a republikanus, ezert Bidenes molinokat nem feszit ki senki a hazara.
De jartam olyan varosban ahol meg mindehol Bidenes hideteseket lattam.
Az idoseknel lehet lani neha hogy MAGA sapkaban vannak peldaul.
Amugy az emberek nem viselik egy-egy partnak a polojat mint egy adidas polot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!