Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Sri Lankan le lépet az elnök...

Sri Lankan le lépet az elnök aki a családjával széjelopta az országot miért nincs ellene körözés elfogató parancs?

Figyelt kérdés
Minden bizonyiték meg van a korupcios ügyeire most Szingaporban van.A világ még se csinál semmit csak a meleg felvonulás meg a covidrol számolnak be.

2022. júl. 21. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Itt is ez lessz
2022. júl. 21. 21:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudom azért figyelem hogy, reagál a világ és sehogy nem csoda hogy, Orbán le rabol mindent.A másik emberke is szingapurban él boldogan semmi gondja nincs.Ugy látszik a gazdasági büncselekményeket nyiltan felhet válalni mert nem büntetik őkett.
2022. júl. 21. 21:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan azzal az eredménnyel is elégedettek lennének már, hogy Orbán elmenekült Szingapúrba és vitte magával az egész fideszt és Gyurcsányt.
2022. júl. 21. 21:49
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát ha most le lehet rabolni egy országot is utána gondtalanul lehet élni ez mostani társadalomrol is el mond valamit.Régen már az emberek vadászták volna le ökett hivatalos szervek nélkül.Mint anno a nácikat.
2022. júl. 21. 22:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy nehany honap mulva "veletlen baleset" aldozata lesz, es orulhet, ha csak o maga, de ki tudja. Majd figyeld a hireket.
2022. júl. 21. 23:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Vajon Srí Lankán az elnök Orbán példáját követte? Vagy Orbán követte a Srí lankai elnök példáját. Melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás?!
2022. júl. 22. 06:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Én holnap lopok a boltba és meg mondom ne szorakozanak más egy országot tönkre vág nem kap semmit én meg kaját visszek hogy, ne haljak éhen.
2022. júl. 22. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!