Ha tudom, hogy egy elfogatóparancsos kölök, hol lakik, akit a bíróság köröz, mi tegyek?
Figyelt kérdés
Ha bemegyek a bíróságra és jelentem, hogy xy, akit Önök köröznek, tudom hol lakik. Egyátltalán hogy állnának hozzám? Ha jelentem a gyereket, jelentem, ha nem, akkor nem, nekik jobb nem lesz, nekik mindegy, vagy örúlnének neki?
Elnézést, de nem vagyok otthon ez ügyben.
2022. júl. 13. 20:08
1/13 anonim válasza:
A bíróság nem köröz senkit. Rendőrségen kell bejelenteni.
2/13 A kérdező kommentje:
Súlyos ügy miatt körözik Garázdaság. Bocsánat nem bíróság hanem Törvényszék bv csoport körözi.
2022. júl. 13. 20:10
3/13 anonim válasza:
Rendőrséget hívd fel, jelentsd be.
4/13 A kérdező kommentje:
1. Dehogynem. A Törvényszék bv.csoport körözi nem a rendőrség.
2022. júl. 13. 20:11
5/13 anonim válasza:
Akkor hívhatod az illetékes bv csoportot is.
6/13 anonim válasza:
Nem mennék be, elegánsan névtelenül odaszólnék.
7/13 A kérdező kommentje:
És, ha jelentem és mégsem találják ott, ér valami szankció ezért, hogy hazudtam a hatóságoknak, mert nem találták ott?
Egy panel 3.emeleti lakás ez, élnek ott vagy tizen összeverődve cigányok.
Menjek fel, csengessek be, hogy valóban romák nyitnak ajtót, ha kinyitják meg megmondom, hogy elnézést, téves én csak a fodrásznénit kerestem?
2022. júl. 13. 21:26
8/13 anonim válasza:
A bejelentésben elmondod hogy mi a szitu, a többi az ő dolguk.
9/13 A kérdező kommentje:
Nyilván nem véletlenűl jelentenék be egy körözöttet, oka van annak. Egy közlekedési szabálysértésért feljelentett a rendőr, 140.000 forint pénzbírság jött, amit a mai napig nem tudtam befizetni. Feleségemmel ketten élünk, neki 90 ezer a fizuja, nekem 100. Lehetséges ezekben a percekben változtatják át elzárásra. Azt mindenképpen elmondanám mind a rendőrségnek, mind a bíróságnak, hogy ugye tudom hol tartózkodik a bünöző, de csak akkor mondom el, ha eltekintenek a 140 ezer forint bírságomtól és elengedik, amúgy nem adom ki, hol tartózkodik. Nem tudom erre mit mondanak. Szerintem lexarják, úgy vannak vele akkor nem mondom meg és kész. Nem érdekli az őket.
2022. júl. 14. 13:43
10/13 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez jó ötlet lenne.. így még bűnpártolást és zsarolást is a nyakadba varrnak a 140e mellé..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!