A Woke / Metoo-mozgalom hogy tudott befolyást elérni a politikában ?
A Woke-izmus / Me Too nevében 30 évvel ezelőtti szexuális zaklatás vádakért bárkit meg lehet hurcolni, karrierjét tönkre tenni, és meg is teszik.
Ez a jelenség olyan hisztériát ölt, mint a középkori eretnek / boszorkányüldözések, és most meg a Woke lett a divathullám, miért nem marad meg pár utcán hangoskodó / tüntető problémájának, a követői tüntetnek, de megunnák és előbb - utóbb hazamennének, nem pedig adni kéne alá a lovat a komoly politikusoknak.
Az miért álszenteskedés, hogy leírtam: "Én is felháborítónak tartom hogy vádaskodás alapján kirúgták több produkcióból, de éppen ezért nyert el most kártérítést, és újra dolgozhat. A rágalmazóját meg elvileg megbüntetik. (Nagyon helyesen.)" ??
Mert amíg le nem vontad belőle a következtetést, hogy
talán nem kéne mindent kritikátlanul benyelni, csak mert nő mondja, addig csak egy tartalmatlan bullshit.
Miért ne vontam volna le? Gondolatolvasónak érzed magad, vagy mi? (Ha igen, akkor tájékoztatlak hogy nagyon tehetségtelen vagy benne, bocsi.)
Tudsz olvasni?
"Az alaptalan vádaskodás nyilván rossz dolog, az ilyeneket is felelősségre kellene vonni rágalmazás miatt, természetesen."
Pl ebből szűrted le azt, hogy a hamis vádaskodás nemlétező? Vagy abból amit az imént másoltam be, hogy felháborítónak tartom? Vagy miből? :D
Amber Heardöt végül mégis kihozzák áldozatnak: [link]
Szegény hamisan tanúskodott, tönkretett egy férfit, elítélték, most meg sajnálni kell, mert a közösségi médiától megkapta a magáét. Persze, amikor a gonosz fehér hetero férfi kapja meg a magáét, azt nem kell sajnálni.
Az egész probléma veleje, hogy van egy rakás sérült ember, aki mindig a gyengébbel szimpatizál, ami mindig a nő, mindig a cigány, mindig a néger, hiszen a helyzetből fakadóan gyengébbek illetve kevesebben vannak. Csak ez sajnos elhomályosítja bennük az igazságérzetet, és annak felismerési képességét, hogy a gyengébb milyen ocsmány módon tudja tönkretenni az erősebbet. Ez egyszerű elfogultság.
A probléma az, hogy erre építettek egy egész ideológiát, aminek a feminizmus, a kritikai fajelmélet, a genderelmélet és hasonlók jelentik a magvát. Ezt pedig már kiválóan fel lehet használni politikai célokra.
Megoldás nem nagyon van. Maximum azt teheted, hogy nem állsz le vitatkozni ilyen emberekkel, ellenük szavazol, de a legjobb lenne alaposan szabályozni a közösségi médiákat, mert ezek szabadították ránk az ilyen emberek frusztráltságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!