Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Woke / Metoo-mozgalom hogy...

Jeffrey Spender kérdése:

A Woke / Metoo-mozgalom hogy tudott befolyást elérni a politikában ?

Figyelt kérdés

A Woke-izmus / Me Too nevében 30 évvel ezelőtti szexuális zaklatás vádakért bárkit meg lehet hurcolni, karrierjét tönkre tenni, és meg is teszik.

[link]

Ez a jelenség olyan hisztériát ölt, mint a középkori eretnek / boszorkányüldözések, és most meg a Woke lett a divathullám, miért nem marad meg pár utcán hangoskodó / tüntető problémájának, a követői tüntetnek, de megunnák és előbb - utóbb hazamennének, nem pedig adni kéne alá a lovat a komoly politikusoknak.

2022. júl. 21. 13:15
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
31%

"Megindítják az eljárást,"

Nem indítanak meg semmiféle eljárást. Ezt akkor teszik, ha van alapos gyanú. Az nem elég, hogy valaki elsírja magát, hogy megreszelték húsz évvel ezelőtt.

Az egy dolog, hogy a nép miképpen itél, pláned akkor, ha valaki esetleg ártatlan, de ez nem a WOKE, metoo mozgalmak hibája.

A bíróság itél és általában bizonyítékok alapján.

Ha valaki alap nélkül vádaskodott, akkor ő áll bíróság elé.

Azt szintén lesz.rjuk, hogy te mit gondolsz, az a lényeg, hogy az áldozatoknak is vannak jogaik és sajnos sok esetben még ők vannak meghurcolva. Ez miért nem zavar, pronyó?

2022. júl. 21. 14:04
 22/54 A kérdező kommentje:
A kérdéskiírásban szereplő Trevor Cadieu - ügyhöz mit szólsz ? Vagy el sem olvastad, és csak a Metoo / Woke-mozgalom hazai híve vagy ?
2022. júl. 21. 14:06
 23/54 anonim ***** válasza:
21%

Mit szóljak hozzá, még folyamatban van az ügy.

A lezárult, jogerős "ítélettel" záródó ügy amit én írtam (ráadásul ami Magyarországon történt, így számunkra relevánsabb lehet) az nem érdemel kommentárt? :D

2022. júl. 21. 14:11
 24/54 A kérdező kommentje:

A családon belüli erőszak bizonyítható, feketén - fehéren látlelettel.

Itt viszont egy kollégiumi szobatárs sértődött be 30 éves és jóval enyhébb, vagy akár nemlétező dolgon.

Én pont az ilyen alaptalan vádaskodásokra gondoltam, de szerintem te is érted, csak mégis mire jó ez a félre / mellébeszélés ?

2022. júl. 21. 14:15
 25/54 anonim ***** válasza:
21%

De érted, ha bizonyítható akkor se történik semmilyen/értelmezhető elmarasztalás.

Az alaptalan vádaskodás nyilván rossz dolog, az ilyeneket is felelősségre kellene vonni rágalmazás miatt, természetesen. De ettől még valóban nincs kb következménye a szexuális bűncselekményeknek idehaza, hiába a bizonyíték.

2022. júl. 21. 14:19
 26/54 anonim ***** válasza:
66%

Ne dőlj be kérdező, ez csak terelés. Semmi köze az eredeti témához.

Itt arról van szó, hogy bemondásra rúgnak ki férfiakat, mert féltik a nehezen felépített céges arculatot. Hiába ártatlan az illető, nem kockáztatnak inkább és a szerződéseket is úgy írják, hogy rendkívüli esetben azonnal felmondhassanak a megvádolt munkavállalónak. Ez a népharag hatása.

Utána hiába tisztázza egy bíróság 3 évvel később, a karrierje már tönkrement.

2022. júl. 21. 14:21
 27/54 anonim ***** válasza:
16%

Nem rúgnak ki bemondásra férfiakat. Olyanokat se, akit jogerősen elítéltek.

2022. júl. 21. 14:24
 28/54 anonim ***** válasza:
43%
De, kirúgnak. Te jössz.
2022. júl. 21. 14:25
 29/54 anonim ***** válasza:
46%
Johny Depp karrierjének is vége lett, még jóval az ítélet megszületése előtt. A liberálisokat nem érdeklik a tények, csak hogy virtuálisan megugathassák, akire a gazda rámutat.
2022. júl. 21. 14:28
 30/54 anonim ***** válasza:
25%

Nem szeretem ezt az oldalt, de leírták a sztorit amit én is említettem:

[link]

(Ha a PS nem szimpi oldal, keress rá az illető nevére, más oldalak is foglalkoztak vele.)

"A gyermekekhez betegesen vonzódó orvos a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet kötelékében folytatta gyógyító pályafutását – ugyancsak csecsemőorvosként. (...) a bíróság nem tiltotta el hivatása gyakorlásától"

Tehát hol tették tönkre a karrierjét az ítélet előtt vagy után?

2022. júl. 21. 14:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!