A Woke / Metoo-mozgalom hogy tudott befolyást elérni a politikában ?
A Woke-izmus / Me Too nevében 30 évvel ezelőtti szexuális zaklatás vádakért bárkit meg lehet hurcolni, karrierjét tönkre tenni, és meg is teszik.
Ez a jelenség olyan hisztériát ölt, mint a középkori eretnek / boszorkányüldözések, és most meg a Woke lett a divathullám, miért nem marad meg pár utcán hangoskodó / tüntető problémájának, a követői tüntetnek, de megunnák és előbb - utóbb hazamennének, nem pedig adni kéne alá a lovat a komoly politikusoknak.
Nem lett vége a karrierjének. Én is felháborítónak tartom hogy vádaskodás alapján kirúgták több produkcióból, de éppen ezért nyert el most kártérítést, és újra dolgozhat. A rágalmazóját meg elvileg megbüntetik. (Nagyon helyesen.)
Gondoltam hogy Magyarországon a magyarországi helyzet a mérvadó. Ennyi erővel én meg háboroghatnék hogy engem fognak kivégezni ha megerőszakol valaki, mert történt már ilyen Szaúd-Arábiában. Feltételeztem hogy a ránk érvényes körülményekről diskurálunk.
Idehaza kit ítéltek el, meg kinek tették tönkre a karrierjét bemondásra?
Én úgy hallottam, hogy nem Heardnek adott igazat a bíróság, hanem Deppnek. Lemaradtam valamiről?
Amber Heard egy számító, pénzéhes r.ibanc.
Tőle függetlenül akad rengeteg olyan áldozat, akit gyermekkorában vagy munkája során kihasználtak Weinstein féle büdös, gusztustalan majmok, és többségük büntetlenül megúszta, nem egy még a társadalom bizsalmát is élvezi, élvezte.
Ezt kinek írtad? Szerintem Amber Heard nem olvassa a gyakorit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!