Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nem kezdik kicsit túltolni a...

Nem kezdik kicsit túltolni a progressziót?

Figyelt kérdés

"Az Egyesült Államok történelmének első "transznemű" miniszterhelyettese és egy "transznemű" helyettes államtitkár képviselte az USA-t Párizsban a francia nemzeti ünnepen.

[...]

Samuel Brinton nukleáris mérnök, lelkes LMBTQP-aktivista, akit 2022 januárjában a Nukleáris Energiai Hivatal kiégett fűtőelemek és radioaktív hulladékok ártalmatlanításával foglalkozó részlegének titkárhelyettesévé neveztek ki.

[...]

Brinton aktív tagja a washingtoni “Sisters of Perpetual Indulgence” nevű drag queen társaság helyi tagozatának, amely 2016-os és 2018-as adóbevallásában fő kapcsolattartóként szerepel. Egyszer a Metro Weeklynek adott interjút a csoportról, ahol hangsúlyozta, hogy ő a “lotyó” a társaságban. Emellett főiskolás kora óta aktívan részt vesz az "LMBTQ-mozgalomban". Egy alkalommal azt ecsetelte, hogy szereti az olyan szexuális szerepjátékokat, amelyben pórázon vezet egy másik férfit, aki kiskutyának öltözik be."

[link]

2022. júl. 18. 21:27
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
#20: Tehát ne írjak ki ide kérdést LMBTQ-ról, mert most vannak fontosabb dolgok is, de azért mehet a Pride. Értem.
2022. júl. 18. 23:59
 22/45 anonim ***** válasza:
65%
Amúgy meg, a Budapest Pride nem mondhatja, hogy bocsi fiúk, lányok, de az összes programot amit a ti adományaitokból valósult meg, és ti ötleteket volt, azt most ne tartsuk meg.... egyrészt már elkezdődött júniusban a pride hónap, másrészt most szombaton fog befejeződni...
2022. júl. 18. 23:59
 23/45 anonim ***** válasza:
Ez kb olyan, kérdező, ha van egy nagy saját kerti partid, amit haverokkal szervezel, már ha vannak barátaid, de előtte beszeded tőlük a szenet, a húst, és meg a sört... aztán közlöd velük, hogy bocs fiúk, itt nem lesz grillezés... de azért köszi a húst, a szenet, meg a sört... azt elrakom spájzba.... tuti megvernének...
2022. júl. 19. 00:02
 24/45 anonim ***** válasza:
75%
#21 írd csak ki a további értelmetlen provokatív kérdéseidet. Semmi gond, legalább tudjuk, hogy neked a gazdasági válság alatt is, és miközben a kormány úgy cs*szik ki mindenkivel, ahogy tud, még ilyenkor is az lmbtq-val vagy elfoglalva. Vajon miért? Ennyire magadénak érzed őket? Ez zavar a máj világban a legjobban? Az ugye nem, hogy lehet hogy megduplázódik vagy háromszorozódik a rezsid. És közben ez a nyomorult korrupt maffia kormány 10 évre titkosítja hogy mennyibe kerül Európa legnagyobb tűzijátéka, a te adódból, a válság közepén. Vagy hogy gyakorlatilag napról napra értéktelenedik el a pénzed. Ez mind oké. Minden a legnagyobb rendben ezzel. De a melegek… hát hogy ezek még mindig léteznek… felháborító. Remelem azért tudsz aludni a zaklatottságtól, ami az okoz, hogy mások nem az általad preferált életet élik.
2022. júl. 19. 00:06
 25/45 anonim ***** válasza:
75%
Köszönöm utolsó... én próbáltam leírni neki pride hónapos szervezőként hogy működik neki... hogy ez nem az ő és magyar emberek adójából valósul meg, hogy magánszemélyek pénzéből....de lehet majd azt is betiltja a kormány....
2022. júl. 19. 00:09
 26/45 anonim ***** válasza:
65%
De ha ennyire érdekelnek a szerepjátékok, akkor én szívesen beöltözök Mr. Leathernek és te rád meg teszek kiskutya maszkot és végig sétáltatlak lovagló pálcával ütlegelve az Amdrássy úton legforróbb augusztusi napon... aztán ha elfáradok a gyaloglásban akkor négykézláb kell menned, és én a hátadon lovagolok és közben csapkodlak a lovagló pálcámmal... na milyen ötlet?
2022. júl. 19. 00:17
 27/45 A kérdező kommentje:
Amit itt pár nagyon okos nem fog fel az az, hogy ha felteszünk egy kérdést az LMBTQ-ról, el van hessegetve, mert hogy "ennél sokkal nagyobb problémák is vannak". De ha ez így van, akkor a Pride-ra is minek mentek, hiszen "sokkal fontosabb problémák is vannak"? Vagy egy egész hónap mehet a melegeknek, de egy kérdést feltenni már nem lehet róluk?
2022. júl. 19. 02:08
 28/45 anonim ***** válasza:
76%
#27 A kiállásodnak nincs értelme. Te csak bomlasztani akarsz, és idehozol egy marginális esetet, amivel provokálni szeretnél. Ez az, aminek nincs értelme. Akik mennek Pridera, azok nem bomlasztani szeretnének többnyire, hanem építeni, és az rendben van. Viszont az energiád, amit felesleges bomlasztásra pazarolsz eltölthetnéd esetleg munkával, nehogy befagyjon a segged télen, ha már nem tudod fizetni a gázt.
2022. júl. 19. 02:25
 29/45 anonim ***** válasza:

De kicsit tultolják a progressziót.

Csak azért mert a párizsi nemzeti ünnepen a röptéri kutyát nem erdekli hogy a résztvevőknek milyen fetiseik vannak, meg ki, mikor, szexel kivel,vagy kit,hogy sétáltat az utcán.

A témának jelentősége lehet egy homokosbárban vagy lmbtq összejövetelen,szexpartin stb.Semmi gond.Mindenki elmeséli magáról a legszaftosabb részeket élvezkednek meg örülnek ezen,meg egymással keresztbe meg kasul.Teljesen termeszetes.Csinálják.Jó egészséget és hosszú boldogságot kívánok nekik!

Szval már megint a nagy semmiről,jelentéktelen dolgokról kell tájékozódnunk.

Ez kb olyan jelentősegű,mint Macron culináris szokásai,vagy gyermekének a szőrszalszíne az ágyékan a nemzeti ünnep alkalmából.

Lényegtelen.

Nem lett elhessegetve a tema.Leírtam milyen aspektusban kell ezt a történetet kezelni.

Az a baj hogy mindig vmi szerencsetlen módon kerül elő ez a dolog.Így teljesen komolytalan az egesz.

Nyilvan most is az lett volna az üzenete,hogyhat az amcsik mar mennyire szabadok es nyiltan vállalják+a politikai szereplők között is elfogadott.Es van lehetőségük reszt venni az államügyekben.De akkor is egy total szánalmas módon,alkalommal előadott performansz ez.

2022. júl. 19. 16:15
 30/45 anonim ***** válasza:

Leírom megint kérdező...

Te tettél fel folyton ilyen LMBTQI közösséghez tartozó emberekkel és aktivistákkal riogató kérdéseket...

Én voltam aktivista, tudom, hogy működik a melegség és megismerés program, tudom, hogy működik a pride, elmondtam, hogy ezt lelkes önkéntes adományaiból valósul meg, egy belső szavazás folytán, úgy döntöttek, hogy egyik kormánytól se fogadnak el pénzt, és ezért vannak adományozó hetük, amikor összegyűlik a pénzt, ezt pride hónapos fővárosi-vidéki szervezetek, informális csoportok és magánszemélyek pályázhatják meg, hogy a programjaikat megvalósítsák, szintén programokat küldenek be, amit vagy befogad vagy nem a Budapest Pride, ha befogadja akkor társszervezőként valósul meg, én is 120.000 Forintra pályáztam, 2018-ban, ami maradt, azt visszaküldtem számlákkal együtt... plusz excel táblázatot vezettem erről.... azt is küldtem...

2022. júl. 19. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!