Nem kezdik kicsit túltolni a progressziót?
"Az Egyesült Államok történelmének első "transznemű" miniszterhelyettese és egy "transznemű" helyettes államtitkár képviselte az USA-t Párizsban a francia nemzeti ünnepen.
[...]
Samuel Brinton nukleáris mérnök, lelkes LMBTQP-aktivista, akit 2022 januárjában a Nukleáris Energiai Hivatal kiégett fűtőelemek és radioaktív hulladékok ártalmatlanításával foglalkozó részlegének titkárhelyettesévé neveztek ki.
[...]
Brinton aktív tagja a washingtoni “Sisters of Perpetual Indulgence” nevű drag queen társaság helyi tagozatának, amely 2016-os és 2018-as adóbevallásában fő kapcsolattartóként szerepel. Egyszer a Metro Weeklynek adott interjút a csoportról, ahol hangsúlyozta, hogy ő a “lotyó” a társaságban. Emellett főiskolás kora óta aktívan részt vesz az "LMBTQ-mozgalomban". Egy alkalommal azt ecsetelte, hogy szereti az olyan szexuális szerepjátékokat, amelyben pórázon vezet egy másik férfit, aki kiskutyának öltözik be."
De kicsit tultolják a progressziót.
Csak azért mert a párizsi nemzeti ünnepen a röptéri kutyát nem erdekli hogy a résztvevőknek milyen fetiseik vannak, meg ki, mikor, szexel kivel,vagy kit,hogy sétáltat az utcán.
A témának jelentősége lehet egy homokosbárban vagy lmbtq összejövetelen,szexpartin stb.Semmi gond.Mindenki elmeséli magáról a legszaftosabb részeket élvezkednek meg örülnek ezen,meg egymással keresztbe meg kasul.Teljesen termeszetes.Csinálják.Jó egészséget és hosszú boldogságot kívánok nekik!
Szval már megint a nagy semmiről,jelentéktelen dolgokról kell tájékozódnunk.
Ez kb olyan jelentősegű,mint Macron culináris szokásai,vagy gyermekének a szőrszalszíne az ágyékan a nemzeti ünnep alkalmából.
Lényegtelen.
Nem lett elhessegetve a tema.Leírtam milyen aspektusban kell ezt a történetet kezelni.
Az a baj hogy mindig vmi szerencsetlen módon kerül elő ez a dolog.Így teljesen komolytalan az egesz.
Nyilvan most is az lett volna az üzenete,hogyhat az amcsik mar mennyire szabadok es nyiltan vállalják+a politikai szereplők között is elfogadott.Es van lehetőségük reszt venni az államügyekben.De akkor is egy total szánalmas módon,alkalommal előadott performansz ez.
Leírom megint kérdező...
Te tettél fel folyton ilyen LMBTQI közösséghez tartozó emberekkel és aktivistákkal riogató kérdéseket...
Én voltam aktivista, tudom, hogy működik a melegség és megismerés program, tudom, hogy működik a pride, elmondtam, hogy ezt lelkes önkéntes adományaiból valósul meg, egy belső szavazás folytán, úgy döntöttek, hogy egyik kormánytól se fogadnak el pénzt, és ezért vannak adományozó hetük, amikor összegyűlik a pénzt, ezt pride hónapos fővárosi-vidéki szervezetek, informális csoportok és magánszemélyek pályázhatják meg, hogy a programjaikat megvalósítsák, szintén programokat küldenek be, amit vagy befogad vagy nem a Budapest Pride, ha befogadja akkor társszervezőként valósul meg, én is 120.000 Forintra pályáztam, 2018-ban, ami maradt, azt visszaküldtem számlákkal együtt... plusz excel táblázatot vezettem erről.... azt is küldtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!