"Az Egyesült Államok történelmének első "transznemű" miniszterhelyettese és egy "transznemű" helyettes államtitkár képviselte az USA-t Párizsban a francia nemzeti ünnepen.
[...]
Samuel Brinton nukleáris mérnök, lelkes LMBTQP-aktivista, akit 2022 januárjában a Nukleáris Energiai Hivatal kiégett fűtőelemek és radioaktív hulladékok ártalmatlanításával foglalkozó részlegének titkárhelyettesévé neveztek ki.
[...]
Brinton aktív tagja a washingtoni “Sisters of Perpetual Indulgence” nevű drag queen társaság helyi tagozatának, amely 2016-os és 2018-as adóbevallásában fő kapcsolattartóként szerepel. Egyszer a Metro Weeklynek adott interjút a csoportról, ahol hangsúlyozta, hogy ő a “lotyó” a társaságban. Emellett főiskolás kora óta aktívan részt vesz az "LMBTQ-mozgalomban". Egy alkalommal azt ecsetelte, hogy szereti az olyan szexuális szerepjátékokat, amelyben pórázon vezet egy másik férfit, aki kiskutyának öltözik be."
#10: Hülye vagy, értem. Akkor nem fecsérelem rád az időt.
2022. júl. 18. 22:46
12/45 anonim válasza:
Szexuális szerepjátékokat ha nem őszintén a heteró párok, és nem beszélik meg a vágyaikat, akkor rossz esetben a férj prostikkal fogja megélni, míg a nő meg ilyen témájú fanfictionőket fog olvasni...
2022. júl. 18. 22:54
13/45 anonim válasza:
Mai LMBTQ provokatív kérdésünket láthatták! Ez azt jelenti, hogy a KATÁsoknak találtak kedvező adózási feltételeket, nem lesz gond senkinek a rezsivel, sőt európai bérek is lesznek, nem lesznek féléves várólisták az egészségügyben, normális lesz az oktatás tanárhiány nélkül, és még jogállamok is leszünk. Ja, várj, nem így van.
2022. júl. 18. 23:26
14/45 anonim válasza:
Egyébként igaza van a 13-asnak, melegként jobban izgatnak, a magas albérlet árak, meg a rezsi is, mivel lehet vidéki melegként újra vissza kell költöznöm Kelet-Magyarországra... ha meg fővárosban maradok, akkor meg megszívom megint...
2022. júl. 18. 23:29
15/45 A kérdező kommentje:
#14: Akkor a Pride-ot se kell megtartani, ugye?
2022. júl. 18. 23:30
16/45 anonim válasza:
Pride az adófizetők pénzéből valósul meg? Jesszus akkor hazudtak az LMBTQI aktivista ismerőseim.... meg én is tévedésben voltam..... pride egy egy hónapos rendezvény sorozat kedves kérdező, és én 2018-ban rendeztem először egy egész nyáron tartó rendezvény sorozatot Debrecenben.. ebből 1 hónap volt pride hónap keretén belül.... de elárulom, nem te adóidból származó pénzből szerveztem meg, hanem a Budapest Pridetól pályáztam meg egy kis pénzt... amit ügyesen beosztottam meg saját zsebből is volt. A Budapest pride nem kéri az állam pénzét... és sose fog kérni egyetlen egy párttól sem.... erről szavaztak jó pár éve a belsős tagok... amit te látsz az önkéntes adakozásaiból valósul meg... remélem ezzel tisztában vagy, de ha nem hiszed, ott van feketén fehéren az oldalukon, hogy épül fel a költségvetésük... tudod náluk van üvegzseb politika, ők elszámoltathatóak, nem úgy mint a kormányunk aki 10 évre titkosította az Augusztus 20. tűzijáték költségvetését...
2022. júl. 18. 23:39
17/45 A kérdező kommentje:
#16: De azt mondod, hogy most fontosabbak a magas albérletárak meg a rezsi, mint az LMBTQ. Tehát akkor a Pride se kell most, nem?
2022. júl. 18. 23:41
18/45 anonim válasza:
Azért örülök ha egyes lmbtq emberek belátják hogy sokkal nagyobb problémák vannak annál most minthogy az ő létezésüket és jogaikat stb vonultassák.
2022. júl. 18. 23:45
19/45 anonim válasza:
Megkérdezted az összes vidéki és fővárosi LMBTQI embert, hogy akarnak-e idén pride hónapos rendezvényeket? Végeztél egy reprezentatív kutatást? Gondolom ők igen... és pride hónapos rendezvény sorozat is úgy épül fel, hogy jóval a Kata és rezsi csökkentés eltörlése előtt már kiraknak év elején egy adjuk össze kampányt, amikor is őket lehet támogatni, aztán ezt megpályázhatják magánszemélyek és informális vagy bejegyzett szervezetek, szintén magánszemélyek, informális és bejegyzett civil szervezetek adhatnak be program javaslatokat, amiket ők vagy befogadnak vagy nem... de néha van, hogy a vidéki szervezet vagy személy csak benyújt programokat, de nem kér pénzt a Budapest Pridetól mert saját keretből megoldjuk alapon működnek... ennyit erről..... én is így nyújtottam be... tudod kb 120 ezerre pályáztam és megkaptam... aztán a végén ami fennmaradt, meg számlákat amik kiadások után maradtak, meg excel táblázatban beírt bevétel kiadási oldalt elküldtem vissza a BP pridenak... és neked ehhez nem volt közöd akkor sem...
2022. júl. 18. 23:49
20/45 anonim válasza:
Egyébként lehet a most szombati pride felvonulásnak is lesz egy ilyen hangja... és lehet csomó Kata és Rezsi csökkentés hirtelen megszüntetése ellen tiltakozó is ott lesz... szóval még inkább jó ok a demonstrációra....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!