Ezek a progresszív emberek lehetséges, hogy súlyos elmebetegek?
2022. máj. 16. 23:05
2/25 anonim válasza:
A legalsó kép kamu, remélem tudod.
A középső képpel meg nem értem, mi a baj. Csak kockahasú modellek hordhatnak Calvin Klein fehérneműt, vagy mi van?
4/25 anonim válasza:
5/25 A kérdező kommentje:
#2: Ne hazudj! Nem kamu az alsó kép.
2022. máj. 16. 23:15
6/25 anonim válasza:
Huu, az utolsó képen azt hittem azt kell nézni, hogy a "bácsi" telezabálta magát és felpuffadt.Röhejes és szánalmas.
7/25 anonim válasza:
Na most én csak azt nem értem, hogy elvileg valaki azért operáltatja át magát másik neművé, mert olyannak érzi magát, akkor mi a búbánatos f@$zért akar szülni egy férfivé operált nő? Mert ha férfinak érzi magát, nem nőnek, akkor ne is akarjon teherbe esni...
8/25 A kérdező kommentje:
#8: Ezért hazugság az egész transzneműség. Ha annyira férfi akarna lenni, akkor nem akarna teherbe esni, szülni, és pláne nem reklámozni ezt. A transzok betegek.
2022. máj. 16. 23:25
9/25 anonim válasza:
#8 Én meg azt nem értem, hogy ezt miért állítják be normálisnak, mikor mindig is mentális betegségként volt számontartva.Nagyon helyesen, teszem hozzá.
10/25 A kérdező kommentje:
Egyébként ezt törvényileg kéne tiltani, elvégre aki transz, az hormonokkal és hormonblokkolókkal tömi magát, így veszélyezteti a gyereket. Remélem, hamarosan törvényt hoznak ez ellen.
2022. máj. 16. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!