Ezek a progresszív emberek lehetséges, hogy súlyos elmebetegek?
2022. máj. 16. 23:05
21/25 anonim válasza:
19
Hát az én példám jobb. Teszem azt Sára eldönti, hogy ő ezentúl Sanyi, de később szül egy gyereket. Az én életemet ez hogyan befolyásolja? Hát sehogy! Ahogy a szegfű sem. Nem nekem kell nevelni, közöm nincs hozzá.
22/25 anonim válasza:
#21 Hát persze, hogy a te példád jobb.Mert szándékosan olyasmivel példálózol, ami azt igazolja, hogy az emberek mindig csak dugják homokba a fejüket, ha nem tetszik nekik valami.Te gondolom akkor is kussolsz, ha a szomszédod a telkéből szeméttelepet csinál és nyakig nő a parlagfű, szaladgálnak onnan kifele a patkányok.
23/25 anonim válasza:
#21 A te életed is befolyásolja majd, amikor felnő egy megnyomorított generáció ezeknek a gyerekeiből, és adott lesz egy degenerált társasalom.Csak te ezek szerint annyira korlátolt vagy, hogy ilyen távlatokba nem tudsz gondolkodni.
24/25 anonim válasza:
#23 Nem az a pár százalék ember fogja megnehezíteni az öregkorodat. Főleg úgy, hogy nem ciszhetero emberek eddig is éltek a társadalomban. Ha valamit okolni szeretnél, kezdd előbb a megélhetési politikusokkal és az ország munkaerő tartalékaival!
25/25 anonim válasza:
Felnő a megnyomorított generáció?🤣
Felszólalsz a családon belüli erőszakért is, ugye? Amikor apa a szabadon főzött igaz magyar pálinkától benyomva félholtra veri a családot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!