Mi a véleményetek arról hogy a német gazdaság hamarosan bedőlhet az elhibázott uniós szankciók miatt?
A liberális bezzegnémetország,ami a magyar ellenzék példaképe épp most dől össze gazdaságilag.
A NÉMET IPARKAMARA szerint szinte biztos be fog dőlni a gazdaság a télen.
Mi a véleményetek?
18, Nem tudom honnan veszed ezeket a f@szságokat. Lízingelnek, bérelik vagy éppen kölcsönből veszik a dolgaik nagy részét. Mert jól keresnek és olcsó a hitel, mert eddig jól ment a gazdaság ami az olcsó nyersanyagokra épített.
Ez fog most nagy eséllyel változni. Olyan ez mint a cigány a hatalmas vastag arannyal a nyakán amit kölcsönből vett.
Én itt élek, pontosan úgy van, ahogy a 15-ös írja. Az átlagnak többgenerációs felhalmozott vagyona van. Elvégez ehhez valami kis fősulit, dolgozik napi 4-6 órát, vagy home office-ban van, és annyi pénze van emellett, hogy belefullad. Télen síel, nyáron szörfözik, természetesen külföldön... Hétvégén meg égeti továbbra is az üzemanyagot 180-nal a pályán a vadiúj bröm-brömével.
Mostanában már hallottam egy-két félig poénra vett sóhajt, hogy milyen drága a benzin, de mikor felajánlottam, hogy menjünk többen egy autóval, kiröhögtek, hogy azért annyira nem rossz a helyzet. Inkább kifizette a 2,15-ös benzint és továbbra is vezet a munkába, pedig csak 3-5 km-re lakik sokuk.
És akkor most jönnek a majd a naaagy megszorítások, hogy szegények majd heti 6 helyett csak 4* indítják be a szaunát, meg hogy majd 10.000 eurós E-Mountainbike helyett majd talán csak 7-8 ezerért vesz. Jajj :D
Ne kamuzz, te sose jártál Ausztriában! Csak szeretnél kijutni a borsodi putriból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!