Az elhibázott szankciók okozta orosz gazdasági válság átterjedhet a nyugati világba?
Hogyne, megint az öntökönszúrás esete forog fenn. Hiány lehet gázból, olajból, gabonából, olajos magból, autóalkatrészekből (már leálltak nyugati autógyárak), palládiumból, a nyugati űrtevékenységben is komolyabb zavarok lehetnek, és a SWFIT kitiltás is egy kétélű fegyver lehet:
Csak azt nem értem, minketr embereket akik a szankciók miatt szenvedni fogunk (mert fogunk de kőkeményen) mi a francért nem kérdeztek meg erről?
Gyakorlatilag a mi farkunkkal verik a csalánt, vagy inkább a focilabda méretű aktív darázsfészket....
Én például rohadtul nem akarok semmilyen áldozatot hozni ukrajnáért főleg nem ekkorákat.
3 Egyelőre nem lehet tudni, hogy van-e haszna, nem lehet tudni milyen békeszerződés fog születni, és hogy a lesz-e rá hatása az Oroszországra gyakorolt nyomásnak, egyébként logikusan végiggondolva vélhetően igen, költségesebb lett ez a háború, mint szerették volna, jobban megérné minél hamarabb lezárni, ez egyértelműen javítja az ukránok helyzetét a tárgyalóasztalnál.
Szerintem amúgy, ha magadnak kisebb kárt okozol, akkor vitatható amit mondasz. Tfh valaki folyamatosan ittasan vezet, valami okból nem lehet rá kiszabni annyira súlyos büntetést, ami visszatartána, ráadásul idő meg energia megbüntetni, szóval te is szívsz valamennyire, akkor most hagyjuk azt csinálni, amit akar? Szerintem azért érezze a törődést.
9: A szankció nem jó senkinek pár amerikai céget leszámítva, az ukránok meg megérdemlik a sorsukat azok után, amit leműveltek.
Leszámítva a háború borzalmait, amit senkinek sem kívánnék. Ezért kéne befejezni a szankciózást, akkor gyorsabban véget érne a háború kevesebb fölösleges szenvedéssel egy 20 éve létező nemzetért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!