Hollandiában a rendőrök éles lőszerrel lőnek a tüntető farmerekre. Ezek szólnak be Magyarországnak?
Aki nem ismerné a sztorit, arról van szó, hogy a kormány el akarja venni a farmerektől a megélhetésüket és tönkre akarja tenni azokat a családokat akik évszázadok óta ezzel foglalkoznak.
Eddig egyetlenegy hollanddal sem találkoztam aki nem a farmerek mellett állt volna. A kormány és a politikusok mintha teljesen másik buborékban lennének mint az emberek.
A reptéreken több száz méteres sorok vannak. Sokszor totális káosz van. Az emberek (legalábbis amerre jártam mindenütt ezt láttam) éljenzik és dudálnak ha a traktoristákat látják, mindenki támogatja őket. Itt még van összefogás az emberekben és a gazdákban is.
Válaszul Mark Rutte kormánya, annak a Ruttenak aki beszólt Magyarországnak emberi jogok terén, mert nem demokrácia a tömegbe lövetett éles lőszerrel. Ez a Rutte éles lőszerrel valaszol a saját jogukért kiálló gazdáknak...
Magyarországon még mindig az "éljen Rutte mert beszólt a Zorbannak!" elv van érvényben? (Egyébként utálom Orbánt én is, de ettől még nem fogok olyanokat támogatni akik tömegbe lövetne)
Nehogy megint az legyen mint 1672-ben xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!