Hollandiában a rendőrök éles lőszerrel lőnek a tüntető farmerekre. Ezek szólnak be Magyarországnak?
Aki nem ismerné a sztorit, arról van szó, hogy a kormány el akarja venni a farmerektől a megélhetésüket és tönkre akarja tenni azokat a családokat akik évszázadok óta ezzel foglalkoznak.
Eddig egyetlenegy hollanddal sem találkoztam aki nem a farmerek mellett állt volna. A kormány és a politikusok mintha teljesen másik buborékban lennének mint az emberek.
A reptéreken több száz méteres sorok vannak. Sokszor totális káosz van. Az emberek (legalábbis amerre jártam mindenütt ezt láttam) éljenzik és dudálnak ha a traktoristákat látják, mindenki támogatja őket. Itt még van összefogás az emberekben és a gazdákban is.
Válaszul Mark Rutte kormánya, annak a Ruttenak aki beszólt Magyarországnak emberi jogok terén, mert nem demokrácia a tömegbe lövetett éles lőszerrel. Ez a Rutte éles lőszerrel valaszol a saját jogukért kiálló gazdáknak...
Magyarországon még mindig az "éljen Rutte mert beszólt a Zorbannak!" elv van érvényben? (Egyébként utálom Orbánt én is, de ettől még nem fogok olyanokat támogatni akik tömegbe lövetne)
Tehát ha Putyin vagy Kim Dzsong-Un is beszól Orbánnak akkor őket is támogatni fogod?
2# látod, ezért fogtok 2026 ban is buktázni újra.
Amúgy kedves kérdező tökéletesen egyetértek veled.
Az EU egy rothadó, neoliberális, globális tőkét kiszolgáló politikai katyvasz, aminek már szinte semmi köze ahhoz, amiért létrehozták.
Junckerrel kezdődött, azóta egyre lejjebb!!!
"Eddig egyetlenegy hollanddal sem találkoztam"
Ezt írtad a kérdésedben, de mi van ha csak ennyi az igaz az egészben?!?
2-es, ha tényleg ilyenek vannak az ellenzéki oldalon, mint te, akkor remélem, megint bukás lesz nektek 2026-ban
Idióta gyökér!
Egyébként én nem is értem a hollandokat, miért választottak meg egy ilyen arrogáns barmot.
Ha végig olvasnád a mondatot akkor lehet többet megértenél.
Ez is a magyar oktatás színvonát minősíti...
9# ugye? Elképesztően szar lett az oktatás a fidesz alatt.
Egy újabb bűnük, igazad van 😞
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!