Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Trump romba akarja dönteni az...

Trump romba akarja dönteni az amerikai gazdasàgot vagy mi a terv?

Figyelt kérdés
Jelentős megtakarítàsom van amerikai picot lekövető tőzsdei papírokban. Bàr nem szeretem Trumpot de bíztam az amerikai piac erősségében. Erre jött ez a trottyos szolizott pojàca elkezsett kavarni, és pàr nap alatt akkoràt esett be az amerikai piac a tőzsdén amekkoràt legalàbb 1-2 éve nem làttunk. Mi itt a cél?
ma 08:40
 1/6 anonim ***** válasza:
12%
Tetszett volna biztonságos állampapírokba fektetni...
ma 08:56
 2/6 anonim ***** válasza:
A vámháború, naponta mást mondok, ne ez pont arra jó. Nem tévedésből szoktak a vámokról évekig tárgyalni, hogy mindkét elfogadhatónak tartsa.
ma 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:
20%

Semmi különös nem történt. Nem is a vámháború miatt van.

Egyszerűen túlárazottak voltak az amerikai részvények, mert túl nagy volt a hurráoptimizmus amikor megválasztottál Trump-ot, azt hitték kolbászból lesz a kerítés. Aztán most meg kiderült, hogy semmi nem változik, esetleg még rosszabb lesz, így az árak korrigálódnak.

ma 10:49
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 Mondjuk Trump előző négy év után nem tudom ki bizakodott ilyesmiben, de vagy kómában volt, vagy totál Delulu-szindrómában szenved.
ma 11:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Trump megvàlasztàda előtt is magasan voltak az àrak, a megvàlasztàsa utàn minimàlisat növekedett, ahhoz képest amennyit a faszsàgai miatt zuhant.
ma 11:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Már előtte is túlárazottak voltak ez igaz. Azért mert ő volt az elnökválasztás esélyese.

Amint meglettek az eredmények, még tovább fújódott a lufi az amerikai tőzsdéken. Akkor tilos volt venni. Most ez a lufi kidurrant.

Minek vettél a lufi csúcsán részvényeket? Azokat akkor kell megvenni amikor alul értékeltek, és pesszimista a piac. Pl. én 80 Euro-ért vettem Volksvagen részvényeket, amikor mindenki elfele adta.

ma 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!