Izrael miért nyomja el annyira a palesztinokat?
Figyelt kérdés
Gáza a világ legnagyobb koncentrációs tábora, nagyon erősen le van zárva, alig lehet kimenni, aki csak megközelíti a kerítést vagy a tengeri kijáratot, azt lelövik az izraeli katonák. Gázán kívül is másodrendű állampolgárok az arabok, pl. nem építkezhetnek, míg az izraeliták szabadon terjeszkedhetnek illegálisan, és akár fegyvert is használhatnak, ha kedvük tartja, szinte bármit megtehetnek büntetés nélkül. Számtalan módon elnyomja az arabokat az állam, direkt szemétkedik velük (pl. állandó kijárási tilalmak az araboknak).2022. júl. 3. 08:52
51/52 anonim válasza:
#50 Miért néztem volna? Pártatlan forrás érdekel, ezt már leírtam.
52/52 anonim válasza:
#51, "Miért néztem volna?"
Mert amíg nem láttad, nem tudsz róla véleményt alkotni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!