Megéri Amerikába költözni? Mennyire valószínű, hogy csak úgy lelőnek?
Na igen, Ha ennyi kérdésed van a témában csak és mondjuk nem az hogy miből fox megélni akkor nyilván nagyon kellesz te majd oda...
Kutatók, informatikusok, orvosok kellenek. Csicskákat Dél-Amerikából válogatják...
legalább 50% de több is
én nem mennék
Vannak akik azt hiszik, hogy ha Gyuri bá meghirdette a nyílt társadalmat, akkor mindenhol az is van.
Egy lófszt van! Főleg aztán az USAban nincs! Nem az megy aki akar...
Engem igazoltatott mar rendor amerikaban. A jogsim ott volt a zsebemben, odanyultam, kivettem es mutattam neki a jogsit. Gondolhatta volna azt is hogy fegyverert nyulok de nem gondolta mert nem rantott fegyvert, nem szallitott ki az autobol.
Megnezte a jogsit, radion lecsekkolta a kocsim rendszamat es ennyi.
Megis ki tartana a jogsit a kesztyutartoban, mikor Amerikaban az a szemelyid is egyben es nem is biztos hogy csak azt az egy kocsit vezeted mindig. En 3 autot vezetek, attol fugg hova es kivel megyek. Hulyeseg lenne a kesztyutartobol ki es betenni a jogsit mindig mikor masik autoval megyek.
Te lehet hogy Magyarorszagon a kesztyutartoban tartod a jogsid mert 1 autod van es mivel van kulon szemelyid ezert mashol nem kerik a jogsit, csak ha megallit a rendor.
Kicsi az eselye hogy lelonek. Ne keveredj rossz tarsasagba, mint pl drogosok es drogkereskedok, ne lakj a gettoban es maris sokkal sokkal kisebb az esely ra hogy lelonek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!