Megéri Amerikába költözni? Mennyire valószínű, hogy csak úgy lelőnek?
Elég nagy!
Ott persze ez a mindennapok velejárója,megszokott kockázat.
Igazoltatnak kocsival, te benyúlsz a kesztyűtartóba a forgalmiért.
Pontosabban csak akarnál benyúlni, mert már fejbe is lőtt a rendőr.
További szép napot.
Kérdező, nagyon nem mindegy miért és hova akarnál költözni.
Él kint egyetemi évfolyam társam, kutatóként dolgozik, jó az élete, nem lőtték le az elmúlt 20 évben egyszer sem. Voltak kint barátaink is - turistaként - senkinek nem lett semmi baja.
Ugyanakkor volt olyan egyetemi társam is aki konferenciára ment ki és az első este a reptérről való megérkezése után a kommandósok rátörték a hotelszobája ajtaját és majdnem lelőtték az ágyában, mert valaki felismerni vélt benne egy terroristát és feljelentette.
Ahogy sajnos nálunk is megtörtént, hogy ideérkező turista eltűnt, feltehetőleg megölték vagy elrabolták, itt volt sajnos, hogy komplett turista csoport fulladt a vízbe a Dunán, vagy külföldi vállalkozót öltek meg, éppen úgy ott is érhet baj.
Ez hülyeség!
Csak szólni kell a rendőrnek, hogy be kell érte nyúlnom a kesztyűtartóba.
Meg ott sem teljesen hülye minden rendőr. A túlkapások csak kirívó esetek.
Az USA éppen az új világrend bevezetésének küszöbén áll.
(Még mielőtt az összeesküvéselméletezők vidítanának jelezném, hogy nem én találtam ki, hanem Bidenék mondták!!)
Nos abból viszont lehet egy kis piff-puff
Ettől függetlenül viszont én inkább a megélhetés miatt aggódnék. Mert munkát kell találni, meg a külföldieket akik nem ismerik a jogaikat és a lehetőségeiket szeretik kihasználni!
#4-nek:
Ez nem túlkapás.
És én arról beszélek, hogy ha kiköltözöl Amerikába, akkor nagyon utána kell nézned a törvényeknek! Ha egy rendőr igazoltatás céljából leállít, akkor mindkét kezed a kormányon legyen, felül, látható helyen, mindvégig.
Te biztos hogy nem kapsz engedélyt a kocsiban ülve, hogy benyúlj a kesztyűtartóba, vagy bárhová is nyúlkálj, ami nem látható a rendőrnek. Ha te megpróbálsz megszokásból a kesztyűtartóba benyúlni, a rendőrnek nem kötelessége megvárni, hogy mit veszel onnan elő! Ha várna, az 10-ből 10-szer az életébe kerülhetne. AMERIKÁBAN!
Simán leszed. Vagy te, vagy ő.
Ismét #4-nek:
Elfelejted, hogy ott alapeset a fegyvertartás. Bárkinél lehet, törvényesen!
Itt is lehet bárkinél törvényesen baseball ütő és mégsem ütnek fejbe
Én éltem az államokban 2 évig és sosem fogtak rám fegyvert
#9-nek:
Mert nem adtál rá okot. De az a fegyver amit rád foghattak volna, a lakosságnak több mint a felénél OTT VAN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!