Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Megéri Amerikába költözni?...

Megéri Amerikába költözni? Mennyire valószínű, hogy csak úgy lelőnek?

Figyelt kérdés

#Amerika #Amerikai lövöldözés
2022. júl. 2. 10:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%
Már elég idős vagyok, soha nem éltem kint, de van jó pár ismerősöm, akik kint élnek. Mind azt mondja, kint biztonságosabb, mint itthon. Aki pár évre hazaköltözött, az is visszaköltözött.
2022. júl. 2. 10:57
 12/26 anonim ***** válasza:
72%
Én elöször Felcsútra költöznék a helyedben, ha azt túléled, akkor lehet amerika se lesz gond!
2022. júl. 2. 11:06
 13/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok választ!

Igazából nagyon én nagyon paranoiás vagyok ilyen téren, és így, rettegésben, hogy akár a boltban is lelőhetnek, vagy az utcán, nehezen tudnék élni. És nem is igazán magam miatt, hanem én gyerekkorom óta kivágyam, felsőfokúm van angolból, ezt tanultam gimiben is, és én a születendő gyermekem jövőbe miatt költöznék ki, hogy ő már angolul tanuljon, ott éljen. De így elengedni iskolába, hogy akármikor jöhet a hír, hogy agyonlőtte vmi ámokfutó.. Hát elgondolkodtató

2022. júl. 2. 11:29
 14/26 anonim ***** válasza:
71%
Én nem mennék ki. Tíz éve gondolkodás nélkül mondtam volna igent. Mára egy szarkupac lett.
2022. júl. 2. 11:33
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Már lelőtték az összes Amerikait.
2022. júl. 2. 11:34
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
15, nem, páran még élnek rezervátumokban.
2022. júl. 2. 11:38
 17/26 felkelhetetle ***** válasza:
41%
10-15 éve még nyilván igen volt erre a válasz, ma, hacsak nem vár ott valaki, túl sok jóra ne számíts, USA eléggé hanyatló fázisban van jelenleg, amivel nyilván velejár az amúgysem jó közbiztonság további romlása.
2022. júl. 2. 11:42
 18/26 anonim ***** válasza:
77%
Ha van szaktudást, végzettséget igénylő és LEGÁLIS munkád, akkor kiváló ország. Például egyetemi oktatóként vagy orvosként sokkal jobban élnél, mint Európában bárhol másol.
2022. júl. 2. 11:57
 19/26 A kérdező kommentje:
New York-ban, Los Angeles-ben, Sweet Valley-ban gondolkodtam
2022. júl. 2. 12:18
 20/26 anonim ***** válasza:
81%

2020-ban indult egy újjabb erőszakhullám.

Akik elbagatellizállják azzal, hogy nálunk sincs olyan nagy biztonság azok nagyon nincsenek képbe azzal, hogy mi megy most Amerikában. 2021-ben csak Washingtonban több embert lőttek agyon mint amennyien covid-ban haltak meg.

2022. júl. 2. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!