Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ki az alábbiak közül a magyar...

Ki az alábbiak közül a magyar nemzet legveszedelmesebb ellensége?

Figyelt kérdés

2022. jún. 30. 14:03
1 2 3
 21/25 Drakula ***** válasza:
85%

" persze nem nyilvánosan."

Akkor te honnan a fenéből tudod?

2022. jún. 30. 15:40
 22/25 A kérdező kommentje:

Elsősorban "alternatív" kutatóktól, akiket nagyon sokan (valószínűleg te is) idióta konteógyártóknak tartanak. Pedig ők az igazság hírnökei, akik megpróbálnak összerakni egy hiteles képet a világról, annak valódi működéséről és hatalmi viszonyairól. Többnyire ők is csak véletlenül kiszivárgott információtöredékekre, közvetett bizonyítékokra, és olyan tanúk vallomásaira támaszkodhatnak, akiket mások nem vesznek komolyan vagy meg sem hallgatnak. Szóval rettenetesen nehéz az ő munkájuk, hatalmas kitartást igényel, de mindannyian hálásak lehetünk nekik, és egy napon remélhetőleg megkapják majd az őket megillető elismerést. Ha szeretnéd, összerakhatok egy részletes listát, és pár napon belül elküldhetem neked, meglenne az olvasnivalód a következő évekre, az biztos.

Na meg persze én is láttam-hallottam egyet s mást gazdasági-politikai körökben (ráadásul többnyire még csak nem is azok csúcsának közelében), tudnék mesélni, de ezekről nem fogok, mivel nem ismerlek, nem tudhatom, ki is vagy valójában.

2022. jún. 30. 15:54
 23/25 anonim ***** válasza:
84%
#21 szovjet propaganda, konteógyártók, fidesz. Innen "tudja" 🤣
2022. jún. 30. 16:31
 24/25 anonim ***** válasza:
50%
#23 Megjöttek, a Momentum trollok is...
2022. júl. 7. 16:44
 25/25 Drakula ***** válasza:
100%
A "hülyeség" opcio kimaradt.
2022. júl. 7. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!