Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ki az alábbiak közül a magyar...

Ki az alábbiak közül a magyar nemzet legveszedelmesebb ellensége?

Figyelt kérdés

2022. jún. 30. 14:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
56%
én vagyok, én vagyok Luke apja
2022. jún. 30. 14:15
 12/25 anonim ***** válasza:
75%
🔘 Orbán Viktor ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
2022. jún. 30. 14:34
 13/25 anonim ***** válasza:
65%
Gyorcsány? Soros?
2022. jún. 30. 14:46
 14/25 anonim ***** válasza:
79%

Én már sz-rt érek??

- Soros György

2022. jún. 30. 14:51
 15/25 A kérdező kommentje:
Sorost azért hagytam ki, mert akkor egyértelmű (vagy legalábbis nagyon valószínű) lett volna, hogy ő nyer. Azt nem vitatom, hogy ő a magyarság legnagyobb ellensége, ha egy személyt kell megnevezni. Engem viszont az érdekel, hogy a listán lévő személyeket hogyan értékelitek.
2022. jún. 30. 15:03
 16/25 Drakula ***** válasza:
88%
Engem az érdekelne hogy miért merült fel benned, Greta thunderberg és Obama?
2022. jún. 30. 15:10
 17/25 anonim ***** válasza:
75%

#16 aki ellentmond, kritizálja szent viktort, az ellenség!

[link]

[link]

2022. jún. 30. 15:21
 18/25 A kérdező kommentje:

Bárki sejtheti, hogy milyen kapcsolatokkal rendelkezik Obama volt amerikai elnökként és 43. szintű szabadkőművesként. Ő a globalista-liberális háttérhatalom egyik legfontosabb végrehajtója ma is, ma talán még többet megtehet, mint a hivatali ideje alatt, mivel már nincs annyira reflektorfényben. A nézetei és a megbízói miatt pedig egyértelműen gyűlöli a magyarságot, hisz mi vagyunk a világban (Trump mellett) a nemzeti önrendelkezés, a kereszténység, és a valódi (nem liberális értelmezés szerinti) szabadság legfőbb zászlóvivői.

Greta esetében sem kizárólag róla van szó (ő csak egy irritáló reklámarc), hanem a mögötte álló érdekcsoportokról, akik a klímahisztériával akarnak elfogadtatni eszement környezetvédelmi szabályozásokat a nemzetállamokkal, atombombát dobva ezzel azok gazdaságára, amiből természetesen ők fognak profitálni. Magyarország ebben a kérdésben is az ésszerűséget képviseli, ezért tartanak minket ellenségnek Greta és a futtatói.

2022. jún. 30. 15:25
 19/25 Drakula ***** válasza:
89%

"és a megbízói miatt pedig egyértelműen gyűlöli a magyarságot, hisz mi vagyunk a világban (Trump mellett) a nemzeti önrendelkezés, a kereszténység, és a valódi (nem liberális értelmezés szerinti) szabadság legfőbb zászlóvivői."

Egyesek tul sokat gondolnak magukról...

Obama egy szóval se csesztettet minket.

2022. jún. 30. 15:28
 20/25 A kérdező kommentje:

A tény az tény, a magyarok az igazi szabadságharcosok ebben a felborult értékrendű, silány, utolsókat rúgó mostani világrendben.

Obama a nagykövetén keresztül csesztette a demokratikusan megválasztott magyar kormányt éveken keresztül. Ő maga gyáva volt ahhoz, hogy nyíltan konfrontálódjon a nemzettel, legfőképpen pedig Orbán Viktorral. De akkor, és azóta is folyamatosan a szabadság erői ellen dolgozik a démoni háttérhatalom ügynökeként, persze nem nyilvánosan. Obama nagyon okos és alattomos, nem úgy, mint rengeteg idióta magyargyűlölő világszerte. Az ilyenektől sokkal jobban kell tartani, mint a nagyhangú bolondoktól.

2022. jún. 30. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!