Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jöhet még olyan fordulat...

Jöhet még olyan fordulat nyugaton, hogy visszatérnek a hagyományos élethez, és betiltják a melegházasságot?

Figyelt kérdés

2022. jún. 29. 22:33
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
97%
20! Miért szerinted ez ilyen "fehér dolog"? Most akkor gondolom nem sorolom föl azokat az ázsiai országokat, ahol kevés a fehér, de ott ez ugyanúgy fontos.
2022. jún. 29. 23:12
 22/43 A kérdező kommentje:
#21: Nézz szét, mi van nyugaton. Az arabok a maguk törvényei szerint élnek, nem változnak meg az említett eszmények felé. A négerek szintén, ők csak jól élni mennek oda, kihasználni a rendszert. Ha ezek lesznek többségben, semmi nem marad a #17-es eszményeiből.
2022. jún. 29. 23:14
 23/43 anonim ***** válasza:
78%

20-as: miért ne lehetnének? Talán bele van kódolva a feketékbe meg az arabokba genetikailag, hogy nem tudják ezeket az értékeket átvenni?

Értem, hogy fogalmad sincs arról, hogy honnan ered az iszlám fundamentalizmus (segítek: ez egy kb. 40 éves jelenség, és nagyrészt az európaiaknak és az amcsiknak köszönhető), de ne csináljunk már úgy, mintha 100, 150, 200 év múlva itt Európában iszlám teokrácia lenne csak azért, mert nem lesznek fehérek.

Egyébként ahogy már korábban írtam, a római is biztos azt hitte, hogy ha betörnek a barbárok, akkor vége a római értékeknek meg kultúrának, aztán ma Németországban, a germánok őshazájában mégis római jog van, és az iskolában latinul lehet tanulni, nem pedig gótul.

Továbbá pont arra akartam felhívni a figyelmet, hogy mint ahogy a római korban sem voltak olyan társadalmi kategóriák, minthogy fehérek vagy feketék, szerintem pár száz éven belül szintén visszatérünk ahhoz, hogy a bőrszín pontosan ugyanakkora szerepet fog játszani, mint a hajszín, a szemszín, vagy az, hogy valaki jobb, esetleg balkezes, ergo gyakorlatilag semennyire nem fog számítani.

2022. jún. 29. 23:16
 24/43 anonim ***** válasza:
90%

22-es: nyugaton élek, semmi nem igaz abból, amit írsz :D itt Dániában ugyanúgy vannak olyan fehérek, akik nem dolgoznak és csak segélyen élnek, mint ahogy vannak feketék is, akik orvosok, mérnökök, zenészek, vagy művészek.

Továbbá érdemes lenne szociológiát is tanulmányozni, és akkor láthatnád, hogy a származás és a kultúra gyakorlatilag semmilyen szerepet nem játszik abban, hogy ki mennyire tud integrálódni. A legfontosabb tényező, mint szinte minden szociológiai kérdésben, az a szocio-ökonómiai helyzet, értsd: mennyire vagyonos az egyén, milyen társadalmi osztályban nőtt fel, milyen társadalmi osztályú emberekkel van körbevéve, kikkel dolgozik, stb

2022. jún. 29. 23:19
 25/43 A kérdező kommentje:
#24: Mástól meg olvastam itt már egész más véleményt is. Meg aztán nem hiszem, hogy pl. Dániában négereknek kéne laknia, nem dánoknak. Ilyenkor hol az a híres diverzitás, amiért annyira odavagytok?
2022. jún. 29. 23:22
 26/43 anonim ***** válasza:
91%
24-es: te úgy beszélsz a négerekről, mintha ők nem lehetnének dánok. De itt Dániában már nagyon régóta nem etnikum van bőrszín alapján tartanak valakit dánnak. Dán állampolgár vagy? Akkor dán vagy. Tökmindegy, hogy fehér, barna, fekete, vagy sárga vagy, ha dán állampolgár vagy, és dánnak tartod magadat, akkor dán vagy. Ennyi. Én is dán vagyok, de magyar is. Dánia a választott hazám, itt nevelem a dán feleségemmel a két gyerekem, a mindennapokban dánul beszélek (a fekete vagy barna dán munkatársaimmal is), itt érzem magam otthon. Tehát dán vagyok. De Magyarországon születtem, magyar az anyanyelvem, magyarok a szüleim, magyar állampolgár vagyok, tehát magyar is vagyok. Nem annyira bonyolult ez. Dánia pont ezért sokszínű, mert itt nem számít, hogy mi a bőrszíned, mi a vallásod, az számít, hogy dán állampolgár vagy-e, illetve hogy dánnak tartod-e magad.
2022. jún. 29. 23:30
 27/43 A kérdező kommentje:
#26: Európában sokféle nemzet él. Pont attól van diverzitás, hogy más a dán, más a német, más az olasz stb. Amit ti támogattok, az azt jelenti, hogy mindenhol egy kevert massza legyen, amit semmi nem különböztet meg másoktól. Vagyis elveszik a diverzitás.
2022. jún. 29. 23:34
 28/43 anonim ***** válasza:
87%

25! Egy dán miért ne lakhatna mondjuk Etiópiában, ha ott meg elfogadják mondjuk az európai bevándorlókat? -ezek annyira buta "érvek", hogy sírni tudok, mikor olvasom őket.

Csak egy példa mit keres egy magyar építészmérnök ismerösöm Indonéziában? Akkor a te logikád szerint takarodjon haza, akkor is ha már rég elfogadták és ő is az ottani kultúrát?

2022. jún. 29. 23:37
 29/43 A kérdező kommentje:
#28: Jó, most ha van egy kis százalék, az még nem gond. Csak éppen itt arról beszélünk, hogy mi lesz, ha túlszaporodják az európaiakat a betelepítettek.
2022. jún. 29. 23:38
 30/43 anonim ***** válasza:
96%

" más a dán, más a német, más az olasz"

Ezek kulturális különbségek, te is lehetsz olasz, ha kimégy oda, megtanulsz olaszul, átveszed a szokásokat és voila kész az olasz.

2022. jún. 29. 23:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!