Mit képzel magáról a Ryanair-vezér, hogy csak úgy sértegetheti a magyar kormány tagjait, egyébként teljesen indokolatlanul?
Ha nincsenek érvek, akkor csak személyeskedjünk, nyilván sokat segít:
Nem tudom ő mit szólna, ha valaki megmondaná neki, mi is ő valójában. Feltehetőleg szólna a sztárügyvédeinek és perelne, ezeknél az a bevett gyakorlat.
XDDDDDDD
. Te teljesen hülye vagy, esetleg nem kellene kommunista módszerekkel operálni, meg egyszerű képtelenségekkel. Profit adó azon, akinek profitja sincs. Ez elmebetegség 😅 persze nem kellett volna osztogatni választások előtt, és akkor nem lenne nagyobb lyuk a költségvetésben, mint a hold
"Nos, én még nem hallottam Bayer Zsoltit ordenáré módon beszólogatni senkinek se"
Akkor ne is szállj be a vitába, ha nem vagy elég tájékozott hozzá. Bayer messze nagyobb embereknek szólt be messze nagyobbakat, mint ahogy ez a kis herca-hurca kezdődött.
"akkor az nem a kormány álláspontja, meg a kormányunk részéről sem fordult elő"
Itt a probléma és vita gyökere továbbra sem az, hogy a komrány mit mond, vagy mit mondhat, hanem a rá mondott dolgokhoz való hozzáállás. Ezért mondtam, hogy ne a kormány helyébe helyettesítsd Bayert.
"33-as: Így van, ezek a gigamegacégek azt hiszik, bármi mást is irányíthatnak saját magukon kívül is, meg hogy övék a világ. Hát övék is meg másoké is."
Ki akart irányítani kit? A Ryanair betartja a törvényeket. Te most épp amellett vitatkozol fideszes barátaidtal együtt, hogy senkinek se legyen, pláne nemzetközi cégvezéreknek rosszalló véleménye. Egy előző hozzászóló nagyon fején találta a szöget, hogy most ti vagytok azok, akik cancel kultúrát akarnak most kierőszakolni a szólásszabadság kárára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!