Hogyan érvényesíthetik a férfiak a szüléshez való jogukat Németországban?
Vélhetően ez a törvény a magukat férfinek valló nőkről szól, viszont ha törvény biztosítja hogy a férfiak is szülhessenek, akkor a biológiai férfiaknak is joguk van szülni. A kormány dolga elvben az lenne, hogy a törvények szerint kormányozzon, és biztosítsa, hogy az emberek élhessenek a jogaikkal. (Pld. Iskolakötelezettségnél iskolákat kell biztosítani mindenhol.)
Kérdem én... ha a kormány nem tudja biztosítani a biológiai férfiaknak hogy ők is szülhessenek, élhessenek ezen jogukkal, amit a parlament megszavazott, akkor a kormány nem alkalmatlan arra, hogy a törvények szerint kormányozzon amire fel is esküdött? Másrészt, milyen parlament az, aki ilyen lehetetlen helyzetet teremt a kormány számára? Viszont a Németek ha ennyire liberálisok, miért nem követelik az utcákon, hogy oldja meg a kormány hogy mindenki egyaránt szülhessen, hisz joguk van hozzá, amivel élni szeretnének? Jogászok véleményét kérem, javítsatok ki, ahol tévedek!
Csinálok egy nagy barnamacit, és azt mondom, hogy szültem, ő pedig gyerek, és felveszem rá a kedvezményt.
Ugyanis manapság már mindenkinek van joga eldönteni, hogy férfi, nő, diverse, vagy rózsaszín elefánt, akkor nekem is van jogom eldönteni hogy a barnamacim tulajdonképpen egy gyerek.
A meddő nőknek is van joguk szülni, mégsem tudnak.
Hát most akkor lesznek férfiak, akiknek van joguk, mégsem tudnak. Ilyen ez.
"azt hogyan fogja biztosítani a kormány, hogy teherbeessen"
A teherbeesést nem kell a kormánynak biztosítani, a nők között is van olyan, aki nem tud teherbe esni. A kormánynak csak a szülés biztonságos levezetéséhez szükséges infrastruktúrát kell biztosítania, miután a nő (vagy férfi) már teherbe esett.
Olyan ez, mint pl a jogosítvány, annak a megszerzése is biztosított, de ha nem tudsz megtanulni vezetni, akkor nem kapsz jogsit és kész. Az nem a kormány dolga, hogy te buta vagy és nem tudsz tanulni, ettől függetlenül ő a lehetőséget biztosítja hogy levizsgázz, és legyen jogosítványod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!