An angolok miér csodálkoznak, hogy kifütyűlték a térdelést, ha tudják, hogy itt nemzeti kormány van & ismerik a történelmet, hogy gyarmatot sem tartunk?
Az ukrán Z valamilyen titkára azt mondta minap, hogy kannibálok vagyunk. A nyugati lapok megírták az EB szereplés után, hogy barbárok vagyunk. Állandóan lehordanak. Ezek után miért csodálkoznak, ha kifütyűljük a térdelésüket?
Gondolom ismerik annyira a történelmünk, hogy tudják sosem voltunk gyarmattartók. Minket tartottak.
"Miért fáj az valakinek, hogy a csapat ezzel fejezi ki a szolidaritását egy mozgalom felé?"
Azért mert a politikának semmi köze a sporthoz, ki kéne már onnan a balosoknak takarodni és nem politikai célra használni a focimeccseket.
# ma 12:29
Bocsi de kíváncsi lennék mi lenne, ha KÖTELEZŐ lenne Jézus előtt letérdelni minden focistának minden meccsen. Szerintem szétrobbanna az agyad úgy felhuznad magad.
Ehhez képest itt nekünk kuss a nevünk mert focimeccsen az amerikai baloldal hülyeségét fütyüljük ki.
[ma 12:56]: A játékosoknak bármelyik csapatban is *kötelező* térdelni? Egyébként én ezt nem tudom, ha az, akkor azt problémásnak tartom.
"Ehhez képest itt nekünk kuss a nevünk mert focimeccsen az amerikai baloldal hülyeségét fütyüljük ki."
- Nem kuss a nevetek. Csak éppen bárdolatlanság, amit műveltek. Ha a magyar válogatott kezdene el térdelni, mert a szerb állami hivatalok időnként görénykednek a magyar anyanyelvűekkel, akkor pontosan tudnád, hogy miért otrombaság ezt kifütyülni. Fordítva meg hülyeségnek tartod, mert a te ükapádnak nem voltak rabszolgái. Addig meg képtelen vagy szellemileg eljutni, hogy azok a sportolók, akik csinálják, szintén *nem* azért csinálják, mert az ükapjuk rabszolgát tartott (ahogy a többségé nem is tartott).
És még egyszer. Nem *kötelező* térdelned. Annyit kellene elviselned, hogy más térdel, anélkül, hogy illetlen gesztusokkal minősítenéd. Nem baj, UEFA büntet, adómból a Vezér kifizeti, én morgok, az origo pedig megírja, hogy legyőztük Brüsszelt. Következő válogatott meccsen kezdjük elölről.
[ma 08:21]: "De ha ezért cserébe kifütyülik a himnuszunkat és "racist bastard" - öknek tilulálnak minket, akkor tulajdonképpen mennyiben kulturáltabbak, mint mi?"
- Hajszálpontosan semennyivel. Ilyenkor arra kell gondolni, hogy sem az összes magyar, sem az összes angol nem kulturálatlan barom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!