Most, hogy a Pinokkió is LMBTQ mese lesz, továbbra sem merül fel a gyanú, hogy a gyerekek a célcsoportjuk?
Elolvastad a cikket? A szerzőnek az a baja, hogy a Pinokkióban egy fekete nő alakítja a Tündért. Aki szerinte férfiasan néz ki. Ezért szerinte transznemű. Tehát LMBT lobbi. Ennyi az "érve".
Utána van pofája leírni:
"Nyilván nem szerencsés egy filmről és egy szereplőről úgy véleményt mondani, hogy még nem láttuk a produktumot,..."
Valaki ezért a cikkért pénzt kapott.
Az hogy Magyar Nemzetnek meri gúnyolni magát az a lap, ahol egy ilyen uszító, rasszista mocsok megjelenhet botrányos.
67, a baj az, hogy a szavaknak van jelentésük. Ha te kevered kettőét, akkor az a te szégyened, hogy felnőtt emberként nem voltál képes megismerni őket. Te nem "mást értettél" a bepróbálkozás alatt, hanem egyszerűen nem ismerted egy szó jelentését, ez nem olyan dolog, ami a te értelmezéseden múlik. Ja, persze, neked a bepróbálkozás azt jelenti, hogy valakit szexuálisan zaklatsz, másnak holdutazást, a harmadiknak meg atomrobbantást, mert ez így szép és jó, hát mindenki szabadon asszociálhat... Biztos érdekes és értelmes párbeszédeket folytatsz... Mindent félretéve: semmi gond azzal, ha rosszul használsz egy szót. Mindenkivel előfordulhat. Nem értem mit kell ezen pattogni, mostantól megjegyzed és kész.
A cikkben meg nem igazán bírtam felfedezni egyetlen koherens gondolatot sem. Az újságírók szégyene az, aki ezt képes volt összehányni. A címnek semmi köze a tartalomhoz, mert mindössze annyi történt, hogy egy fekete színésznő játssza el a tündért. Aki egyértelműen nőnek vallja magát, vannak kifejezetten nőies ruhákban készült képei. Csak a cikk szerzőjének mondjuk nem tetszik (én nem tudom, ez miért téma egyáltalán, de talán nem kellene mindenkinek kielégítenünk a fura fétiseit, aki furcsa módon érdeklődik a gyerekfilmek karakterei iránt). Szóval, sikerült írni a semmiről egy cikket, ami nagyon szép meg jó, csak kicsit bosszant, hogy egyesek nem tudják normális módon elvégezni a munkájukat, amiért elvileg fizetnek nekik. Ha Apáti Bence orvos lenne, nemhogy a beteg elvérezne a műtőasztalon ilyen minőségű munka után, de valószínűleg egy-két ápoló is. Az, hogy a cím elvileg az LMBTQ, de mégis a nagyobb része a feketékről és a BLM-ről szól(teljesen jogosan, mert fekete szereplő legalább biztos, hogy lesz a filmben) már önmagában nevetséges. Pláne, hogy az öt bekezdésnyi George Floyd-szöveg az elejéről rendkívül lusta munka. Konkrétan egy középsulis tudja, hogy annál egy picit több energiát illik belefektetni még egy dolgozatba is, mint hogy összeollózza a két évvel ezelőtti munkáit. Biztos vagyok benne, hogy a kedves újságíró is tudott volna találni valóban ijesztő tendenciákat, amik nem két éve történtek és nem gombolt le róluk minden bőrt (én is tudok, pedig nem vagyok a híve annak, hogy földön fekvő embert öljünk, még akkor sem, ha az illető bűnöző volt - jogállamban erre találták fel a bíróságot, tárgyalást). Csak ugye a lustaság nagy úr. Jobboldaliként mondjuk mélyen elszégyellném magamat, hogy ezek az újságírók képviselnek engem és a véleményemet. Nem vagyok megelégedve a 444-gyel meg a Telexszel sem, de ők legalább csinálnak valamit, ami távolról hasonlít az újságírásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!