Most, hogy a Pinokkió is LMBTQ mese lesz, továbbra sem merül fel a gyanú, hogy a gyerekek a célcsoportjuk?
2022. jún. 5. 15:48
31/71 anonim válasza:
Tudod ha fekete faj és fehér faj létezne.. akkor nem születnének csodás félvér emberek...
meg pl nem kaphatnál feketétől szerveket, vért... de ha vércsoportokat stimmel... akkor kaphatsz..
32/71 anonim válasza:
#30 szerintem aki a feminizmust a “fehér faj” pusztulásának eszközeként látja, ne ossza itt az észt.
33/71 anonim válasza:
Gondolom csak a méhen belüli magzatokért aggódik, de az már nem gond neki, ha mondjuk 14-16 éves lányokat baltával megöli az apjuk az már csak járulékos kár....
34/71 anonim válasza:
#31 És még mindig nem esik le, miről beszélek :D Akkor megpróbálom a szádba rágni: a faj szónak nemcsak egy értelme van. A rassz szinonimájaként is használatos, és angolban is a race szót használják mindkét jelentésre.
#32 A feminista propaganda részeként beszélik le a nőket arról, hogy gyereket szüljenek, tehát ez is a fehér faj pusztításának (nem pusztulásának) eszköze.
#33 Ezt nem tudom, miből szűrted le, és azt sem, hogy hogy jön ide.
35/71 anonim válasza:
#34 vagy egyszerűen csak sikerült kimászni a sötét középkorból, amikor a nők csak gyerekszülésre voltak “használva”. Rájöttek, hogy nem a gyerekek potyogtatása az emberi érték. Jó eg, nem hiszem el, hogy ilyen sötét emberek még léteznek.
36/71 A kérdező kommentje:
#35 A középkorban a férfiak meg arra voltak használva, hogy a csatamezőn megdögöljenek a nőért, akinek a leszérmazottja most vinnyog, hogy neki jutott a gyerekszülés meg az állami csöcsön való pelenkázás, közben tv-zés és telefonálgatás a barinőkkel (miközben a férfi "karriert" csinál).
2022. jún. 5. 23:36
37/71 anonim válasza:
#36 szóval nemcsak homofób, de szexista is vagy. Döbbenet 🙄
38/71 A kérdező kommentje:
Te meg nem csak LMBTQ-s, de femináci libbant is vagy. Nem döbbentem meg.
2022. jún. 6. 00:02
39/71 anonim válasza:
Igaz.. én inkább leszek olyan ember, aki nem mások elnyomásából, és bántalmazásából építi fel az önbecsülését, mert máskülönben összeroppanna a bizonytalanságtól és a rettegéstől.
40/71 anonim válasza:
Hol láttál te bántalmazást?Azt csak te írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!