Most, hogy a Pinokkió is LMBTQ mese lesz, továbbra sem merül fel a gyanú, hogy a gyerekek a célcsoportjuk?
Én például hiszek abban is, hogy van számos előnye annak, ha egy férfi nem hipermaszkulin... vagy éppen toxikusan maszkulin...
Miért ne lehetne egy férfi gondoskodó odaadó hű társ és gyerekeiért aggódva és szeretve rajongó apa? Miért ne lehetne az, hogy mondjuk első gyereknél mondjuk anya megy el gyesre 3 évre, majd ha az anya időközben jobban fizető állást kapna, és becsúszna a gyes 2 évvel egy gyerek, akkor az apa lép ki a munkaerő piacról és marad otthon?
Miért kell egy férfinak ólomkatonának lenni? Miért nem mutathatja ki fájdalmait, félelmeit, vagy éppen gyászát... miért nem sírhat?
Egyébként meg ha már abortusz jogok korlátozásáról beszélünk, szerintem nem jó ötlet korlátozni, mert könnyen elintézheti házilag egy anya a magzatát, karácsonyfa csúcsdíszével, esernyővel, súlyos tárgyak cipelésével, vagy szülés után vízbe fojtja...vagy pokollá teszi a nem kívánt gyermek hátralévő életét 18 éves korig a szülei... nagyszerű kilátás... de hát kinek magyarázok én, egy olyan embernek, aki nem gondol bele empátiával a dolgokba?
"Egyébként meg ha már abortusz jogok korlátozásáról beszélünk, szerintem nem jó ötlet korlátozni, mert könnyen elintézheti házilag egy anya a magzatát, karácsonyfa csúcsdíszével, esernyővel, súlyos tárgyak cipelésével, vagy szülés után vízbe fojtja...vagy pokollá teszi a nem kívánt gyermek hátralévő életét 18 éves korig a szülei... nagyszerű kilátás... de hát kinek magyarázok én, egy olyan embernek, aki nem gondol bele empátiával a dolgokba?"
Ne k.rj és nem lesz mit megölni. Nem rakétatudomány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!