Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most, hogy a Pinokkió is...

Most, hogy a Pinokkió is LMBTQ mese lesz, továbbra sem merül fel a gyanú, hogy a gyerekek a célcsoportjuk?

Figyelt kérdés
[link]

2022. jún. 5. 15:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
95%
#40 elég megnézni más témában feltett kérdéseket, ahol a transz nőket meg akarják verni, ha hozzájuk szól, vagy a wc-be nyomni a fejét.
2022. jún. 6. 09:49
 42/71 anonim ***** válasza:
0%
#41 Egyetlen ilyet sem olvastam még az oldalon. Ne hazudj!
2022. jún. 6. 10:46
 43/71 anonim ***** válasza:
85%

Én például hiszek abban is, hogy van számos előnye annak, ha egy férfi nem hipermaszkulin... vagy éppen toxikusan maszkulin...

Miért ne lehetne egy férfi gondoskodó odaadó hű társ és gyerekeiért aggódva és szeretve rajongó apa? Miért ne lehetne az, hogy mondjuk első gyereknél mondjuk anya megy el gyesre 3 évre, majd ha az anya időközben jobban fizető állást kapna, és becsúszna a gyes 2 évvel egy gyerek, akkor az apa lép ki a munkaerő piacról és marad otthon?

Miért kell egy férfinak ólomkatonának lenni? Miért nem mutathatja ki fájdalmait, félelmeit, vagy éppen gyászát... miért nem sírhat?

Egyébként meg ha már abortusz jogok korlátozásáról beszélünk, szerintem nem jó ötlet korlátozni, mert könnyen elintézheti házilag egy anya a magzatát, karácsonyfa csúcsdíszével, esernyővel, súlyos tárgyak cipelésével, vagy szülés után vízbe fojtja...vagy pokollá teszi a nem kívánt gyermek hátralévő életét 18 éves korig a szülei... nagyszerű kilátás... de hát kinek magyarázok én, egy olyan embernek, aki nem gondol bele empátiával a dolgokba?

2022. jún. 6. 10:53
 44/71 anonim ***** válasza:
2022. jún. 6. 11:03
 45/71 anonim ***** válasza:
10%

"Egyébként meg ha már abortusz jogok korlátozásáról beszélünk, szerintem nem jó ötlet korlátozni, mert könnyen elintézheti házilag egy anya a magzatát, karácsonyfa csúcsdíszével, esernyővel, súlyos tárgyak cipelésével, vagy szülés után vízbe fojtja...vagy pokollá teszi a nem kívánt gyermek hátralévő életét 18 éves korig a szülei... nagyszerű kilátás... de hát kinek magyarázok én, egy olyan embernek, aki nem gondol bele empátiával a dolgokba?"

Ne k.rj és nem lesz mit megölni. Nem rakétatudomány.

2022. jún. 6. 11:06
 46/71 anonim ***** válasza:
79%
#45 akkor neked sem probléma, hogy egy nő sem fekszik le veled, ugye?
2022. jún. 6. 11:07
 47/71 anonim ***** válasza:
81%
Te meg kössél csomót a farkadra vagy vegyél óvszert....
2022. jún. 6. 11:08
 48/71 anonim ***** válasza:
0%
#44 Itt arról van szó, hogy akkor teszi meg, ha bepróbálkozik, nem pedig alapból, ahogy állítottad. Amúgy érdekes módon ha egy nőnél próbálkozik egy neki nem tetsző férfi, akkor teljesen jogosnak tartjátok az ilyen elbánást.
2022. jún. 6. 11:40
 49/71 anonim ***** válasza:
96%
#48 a bepróbálkozás szerintem, és az ott leírtak szerint is annyi, hogy leszólítja, esetleg elhívja egy kávéra. Ez szerinted elég ok arra, hogy megverjenek valakit? Mert ha igen, minden pasit, aki nőknél bepróbálkozik, és nekik nem jön be, meg lehetne verni.
2022. jún. 6. 11:59
 50/71 anonim ***** válasza:
0%
#49 Gondolom, arra számítottál, hogy nem nyitom meg újra és nem olvasom el, és ezért hazudtál. Pechedre elolvastam, így tudom, hogy ott nem írnak ilyet, nem is konkretizálják a bepróbálkozás fogalmát. Aki az ominózus választ írta, valószínűleg szexuális zaklatást értett a bepróbálkozás alatt.
2022. jún. 6. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!