Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az ukránok már el is adták az...

Az ukránok már el is adták az amcsi fegyvereket?

Figyelt kérdés

Azt beszélik az ukik eladták az amcsi fegyverek nagy részét,a pénzel meg megléptek.

Ami az ukrán hadsereg minőségén is látszik: [link]

Igaz lehet,az ukrán oligarchák eladták az amcsi fegyverek nagy részét?

2022. máj. 27. 00:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
25%
Na megy ám a libernyák cenzúra. Hogy letörölték mindkettő kommentemet, amiben kifejtettem, hogy nem olyan ártatlanok az ukránok, megemlítettem a vérengzéseiket...na innentől kár Orbánra, Putyinra stb. diktatúrát kiáltani, miközben ugyan úgy nincs szabad szólásszabadság nyugaton sem...ami szúrja a nagy liberális nyugat szemét, mert ellentétes az érdekeikkel egyből le van tagadva, meg sincs említve, vagy gyorsan törölve, ha valaki lemeri írni pl. krími mészárlás, azov kegyetlenkedései, emberiség ellenes büncselekményeik stb. Szóval grat, nyaljátol csak az usa, az ukránok és a nagy eu seggét.
2022. máj. 28. 17:39
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
#11 +1!
2022. máj. 28. 17:45
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem kell egybitesen gondolkozni. Én pl. nem szeretem az oroszokat sem, de az ukránokat kb. kétszer annyira rühellem. Szerintem sokan vagyunk így.
2022. máj. 28. 17:46
 14/22 anonim ***** válasza:
24%

Az orosz fosztogató gyilkos hordáknak drukkoltok?

Megszoktátok hogy a tolvajok pártján álltok?

Nem csodálkozom.

2022. máj. 28. 18:30
 15/22 anonim ***** válasza:
25%
Jaj 14, már megint elég egyoldalú. Senki nem drukkol nekik sem, de momentán igenis az ukránok provokálták ki usaval a háta mögött! Mellesleg az ukránok ugyan akkora gyilkosok, ha nem nagyobbak. Krím pl. Amúgy meg Putyin 8 k.rva éven át próbált megegyezni ezekkel. Szóval nyisd már ki az ostoba csipáidat és néz már kicsit ki a libernyák eu p.csájából. Értem én, hogy k. kormány, én sem kedvelem őket, de csak azért, hogy köpködjek, nem egyoldalúan fogok tájékozódni és azért is letagadni tényeket, mert a kormány nem ukrán seggnyaló. Amúgy meg úgy sajnáljátok az ukránokat a határon túli magyarokra meg gyűlölködtök. Gondolom ezért sem zavar benneteket az ellenük is elkövetett vérengzések...Tudjátok eddig én elleneztem a szavazati jogukat nekik, pontosabban mindenkinek, aki nem itt adózik. De itt a háborúnál és a sok aljas határontúli magyarokra fröcsögő szemétláda miatt gondolom már úgy, hogy van jogosultságuk rá, mert szegényeknek nem mindegy, hogy ki van hatalmon. Ha az összefosás került volna hatalomra, akik ezt a sok rájuk fröcsögőt képviselik, akkor nekik az életüknek annyi lenne, magukra maradnának. Ennyit rólatok...
2022. máj. 28. 19:11
 16/22 anonim ***** válasza:
25%
És igen, én válalom, hogy inkább Putyin nyerjen, mert különben a kárpatáljai magyarokat kegyetlenül fogják tönkretenni, gyilkolászni az ukránok, akárcsak az orosz ajkúakat. Amúgy is egy alja maffiózó állam ez az ukrajna. A civileket sajnálom csak, az azovval és a kormánnyal szimpatizánsok kivételével. Egyék meg amit főztek. Én szinte a bőrömön tapasztaltam az ukránok "magyar szeretetét", szóval nem érdekelnek, nem vagyok velük együttérző.
2022. máj. 28. 19:17
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem Ukrajna támadta meg Oroszországot, hanem fordítva. Nem Ukrajna rombol porig orosz városokat.

Nem az ukránok lövik halomra a fegyvertelen civileket, hanem az oroszok.

Nem az ukránok küldenek pedofil állatokat Oroszországba, hanem az oroszok.

Nem az ukránok fosztogatnak idegen országban, hanem az oroszok.

És az egészet Putyin kezdte, mert nem tetszett neki, hogy a bábját kipicsázták.

És Putyin egy hatalmi tébolyban szenvedő eszement diktátor, akinek még életében meg kellene rogdnia azért a sok tízezer halottért, meg az elüldözött milliókért.

Értem én, hogy az ilyenekhez vonzódsz...

2022. máj. 28. 22:59
 18/22 anonim ***** válasza:
25%
17. Szépen felsoroltad a libsi hazugságokat... Az ukrán börtönből szabadították rá az elmebetegeket a civilekre. Az oroszok katonai célpontokat lőttek csak. Az h a gyávák élő pajzsnak használják a civileket az az igazi bűn. A háború a kisebbségek ellen elkövetett vérengzésekkel kezdődött. Valamint usa kezdett el Ukrajnába az oroszok felé fegyvereket telepíteni és lehetne még sorolni. 2014-ben kezdődött az egész. Szépen kiprovokálták, a valódi oka az egésznek usa...a közelkeleti háború veszteséggel zárult, egy európai busás haszonnal kecsegtet. Ezek 1945 óta mindig háborúznak valami mondvacsinált v kiprovokált okkal. Ja és ha vérengzés: tessék az azov vérengzésekről is utána olvasni, amikor civileket égettek meg elevenen, csak mert oroszajkúak...
2022. máj. 28. 23:15
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a drága ukrán katonák lőtték le a menekülő civileket. Sőt voltak akik az azov elől az orosz katonákhoz szaladtak inkább segítségért. Pofázod itt a libernyák maszlagot, miközben fogalmad sincs, hogy mi történik valójában illetve fingod sincs az ukránok terrorjáról, amit elkövetnek a magyar és orosz kisebbségek ellen.
2022. máj. 28. 23:18
 20/22 anonim ***** válasza:
32%

Moszkovita agyatlanság, amit leginkább csak az agyatlan bolsik hisznek el.

Az oroszok takarodjanak haza és vége lesz a háborúnak. Ilyen egyszerű.

2022. máj. 28. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!