Az ukránok már el is adták az amcsi fegyvereket?
Figyelt kérdés
Azt beszélik az ukik eladták az amcsi fegyverek nagy részét,a pénzel meg megléptek.
Ami az ukrán hadsereg minőségén is látszik: [link]
Igaz lehet,az ukrán oligarchák eladták az amcsi fegyverek nagy részét?
2022. máj. 27. 00:25
A kérdező szavazást indított:
Az ukránok már eladták az amcsi fegyverek nagy részét,a pénzel meg megléptek
Nem,csak azért nem látni őket mert mind szétlövik az oroszok még a raktárban
22 szavazat
1/22 anonim válasza:
Orosz kémek plusz műholdak figyelik ezeket 1 részét biztosan elkapták vagy csak lassan érnek oda kitudja.
3/22 anonim válasza:
Biztos hogy egy orosz propaganda oldalon megjelent hazugságról kell itt beszélgetnünk?
4/22 MDaniel98 válasza:
Én a magam részéről elképzelhetetlennek tartom, hogy egy háború közepén az épen védekező fél bárkinek is fegyvert adna el, szóval szerintem ez bullshit.
5/22 anonim válasza:
Na azért undorodom ettől az országtól mert ilyen kérdések minden további nélkül kikerülhetnek a magyar internetre és kint is maradhatnak, még akkor is ha jelentik. Hányinger. Amúgy orosz terrorista propaganda az egész, de ezt nyilván a kérdező tudja a legjobban.
6/22 anonim válasza:
Gyűlölitek az ukránokat a nyelvtörvény miatt és közben éljenzitek az oroszokat. Azokat az oroszokat, akik kötelezővé tették az orosz nyelvet, elvették a magántulajdont, megtiltották a szabad utazást és a szabad vélemény nyilvánítást Magyarországon! Normálisak vagytok ti amúgy? Ennyire nem lehettek szellemileg csököttek.
7/22 A kérdező kommentje:
Dá,én lenni szovjet ugynok,ugybizony.
2022. máj. 27. 13:08
8/22 anonim válasza:
"Gyűlölitek az ukránokat a nyelvtörvény miatt és közben éljenzitek az oroszokat."
Ez nem igaz. Én az oroszokat is ugyanúgy rühellem, mint az ukránokat. Egyik sem jobb a másiknál.
9/22 anonim válasza:
De lehetnek.
A szegény ember nem azért szegény, mert nincs pénze, hanem mert esze nincs.
10/22 anonim válasza:
Magyar társadalom mentálisan beteg, oroszoknak szurkol, miközben egy ártatlan országot szétlőnek, kirabolnak.
Orbán megtette a hatását, 2008ban még az emberek Grúzia kapcsán felhökkentek, ma meg ők lettek a legnagyobb orosz háborút támogatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!