A Stinger és Javelin rakétákat, és a Bayraktar drónokat leszámítva tényleg csak elavult 70-80-as évekbei fegyvereket kapnak az ukránok nyugatról?
Figyelt kérdés
2022. máj. 3. 16:10
1/7 MDaniel98 válasza:
Én nem gondolnám, van ott bőven modernebb cucc, főleg mostanában, az lehet, hogy a háború első 1-2 hetében főleg olyan felszereléseket dobtak oda nekik amik az adott országnak nem kellettek volna annyira, vagy a leselejtezés sorsára jutottak volna amúgy is, de szerintem most már nem ez a helyzet.
2/7 hollófernyiges válasza:
Inkább elavult 2010-es felszerelést.
3/7 anonim válasza:
Még azokból is sokszor a selejtet. Legalább is az ukrán jelentéseket nézve, sokszor panaszkodnak. Például az Nlawok nagyrésze nem működik
4/7 anonim válasza:
Akkor csak az USA-tól kapnak modern cuccokat?
5/7 anonim válasza:
Nem feltétlen kell modern cucc, hiszen az oroszok is ezer éves elavult sz*rokkal kínlódnak.
6/7 anonim válasza:
A tényleg modern cuccokat senki nem adja ki a kezéből. Másik, csak olyat érdemes, amit már az ukránok ismernek, vagy pillanatok alatt megtanulható. Most arra nincs idő, hogy hónapokig oktatást kapjanak olyanokról, amiket csak névről ismernek. Ez olyan, ha én kapnék egy szuper űrhajót, max csirkeólnak tudnám használni.
7/7 anonim válasza:
azt ne feledd kérdező teljesen más az ami exportra van mint az amit rendszeresítenek. Például van felvétel arról hogy az orosz csapatszállító páncélost ágyúzzák szemből és jól látni ahogy lepattan róla. Ugyan ez a tipus ami nálunk van rendszeresítve azt még egy nagyobb kaliberű puskával is át lehet lőni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!