Jobban kedvelem Putyint, mint a nyugati (EU & USA) vezetőket. Normális ez?
„Magyarán nagy büdös semmi csak belemondtál egy számot a levegőbe.”
Természetesen, gondolhattam volna, hogy számodra csak a kuruc-info és az origo a hiteles forrás.
„Amúgy eddig 400 volt nem 540 szóval megintcsak honnan van ez a szám? 😃”
Ezek szerint még csak el sem olvastad azt, amit írtam, szomorú. Az, hogy így akarsz vitázni, az egyenesen nevetséges.
„Ennek semmi értelme. Még egyszer, hány orosz katonai támaszpont is van az USA határainál?”
Már hogy ne lenne értelme? Ha valaki megtámadja a NATO-t, akkor az USA-t is megtámadja. Szóval elég sok ilyen katonai központ van.
„A valódi szám csak Irak eseténeg bizony egymillió felett van akárhogy toporzékolsz. Az USA nagyságrendelileg több embert küldött a föld alá a rendszerváltás óta, mint Oroszország. Ez akkor is tény ha az agyhalott amerikamajmoló libsik belegebednek. Az általad hivatkozott Wikipédia szerint az iraki háború 1,2 millió halottat hozott a konyhára.”
Ez egy becslés, ráadásul nevetségesen magas, a többi 400 ezerre, 100 ezerre és 250 ezerre vette, nagyjáboli átlagnak számoltam 400 ezret.
„De beavatkozott,a szovjetek meg meghátráltak, ezért nem lett atomháború.”
Csupán szankciókat alkalmazott, mást nem.
„Mellesleg elég szánalmas hogy az 50es évekbe menekülsz a jelen problémái elől és továbbra sem tudsz reagálni érdemben a jelenlegi helyzetre.”
Te meg 2003-ba, Irakba. Pont ugyanannyira lényegtelen, hogy mi volt akkor, mint ami az '50-es években történt. A jelen mindenképpen más. Ettől függetlenül, szerintem a jelenlegi helyzetre is érdemben reagáltam.
„Meg vagytok cáfolva, le vagytok iskolázva, ti ellenben egyetlen állításomat sem tudtátok cáfolni.”
Pontosan milyen állításomat is cáfoltad? Én elég sokat a tieid közül, pl. nem 1.2 millió a valós szám az iraki áldozatoknál, ahogy nem 400 ezret írtam oroszországnak, és a 710 ezer elég messze áll az 540 ezer duplájától, de még a 400 ezerétől is, sőt az USA katonai értelemben vett határa (NATO) mellett rengeteg orosz katonai bázis van, ellenben amerikai közvetlen Oroszország mellett nincsen.
Hát nem tudom.Azt tudom hogy a komplett eu-s vezetés se..hülye tökönszúrta magat!!Most megnézhetjük magunkat!!Hiaba írtam már hónapokkal ezelőtt hogy a szankciók kvára nem lesznek jók,mert megszívjuk.Erre itt a néhány féleszű lehurrogott!!Hogy nem úgy van az!!Majd mi megmutatjuk neki!! Majd meglátom!!Majd az oroszok jól tönkremennek!!Majd nem lesz semmijük meg visszamennek a középkorba.Aztán itt röhögtetek hogy Putyin fel fogja végre dobni a talpát,mert halálán van,megmajd kinyrják meg fellázadnak...
Hat az a nagy büdös helyzet gyermekeim hogy Dombasznak befellegzett,az ukránoknak befellegzett,mi meg majd megfagyunk a télen meg semmink se marad csak a meztelen se..ünk!!
Szval visszatérve nem kedvelem Putyint meg ugy általában egyik politikust sem.De az biztos hogy egyedül több esze van,mint a komplett eus vezetésnek együtt!!
És Bident se kedvelem.Bidennek már elmentek régen otthoról.Helyette mások irányítanak.
De minek!!
Azoknak sincs eleg eszük mert a Kínai vetertálysukhoz pont most lökdösik putyinékat.
Ugyhogy sikerült oroszországot kína mellé sorolniuk,vagy fordítva,ahogy jólesik!!
Csak gratulalni tudok se..fejek az újabb, szelesebb frontárkok megnyitásahoz!!!!Szép jövőt sikerült összehozni!!
Amiket irtal, ertheto szempontok, es igaz is.
Viszont egy tomeggyilkos kgb-s ezekhez kepest a nagyobbik rossz.
,,Természetesen, gondolhattam volna, hogy számodra csak a kuruc-info és az origo a hiteles forrás."
Milyen kurucinfo?? A Wikipédiát hoztam te féleszű, analfabéta😂
Látszik mennyire képben vagy, azt sem tudod mit beszélsz...
,,Ezek szerint még csak el sem olvastad azt, amit írtam, szomorú."
Te meg láthatóan olvasni se tudsz.
,,Már hogy ne lenne értelme? Ha valaki megtámadja a NATO-t, akkor az USA-t is megtámadja. Szóval elég sok ilyen katonai központ van."
Ezzel most mi a francot akarsz mondani? Ez csak engem igazol. A NATO támaszpont az USA előretolt katonai hadállása.
,,Ez egy becslés, ráadásul nevetségesen magas, a többi 400 ezerre, 100 ezerre és 250 ezerre vette, nagyjáboli átlagnak számoltam 400 ezret."
Jaj mekkora hazudós libsi vagy te:D
Már hogy lenne nevetségesen magas, mikor hivatalos források állítják? Direkt többet mondanak? Te vagy nevetséges a valóságtagadó hazudozásoddal meg a tereléseddel.
,,Te meg 2003-ba, Irakba. Pont ugyanannyira lényegtelen, hogy mi volt akkor, mint ami az '50-es években történt. "
Aha mert az USA-ban azóta lezajlott egy rendszerváltás meg széthullott a francba mint a Szovjetúnió, mi? 😆😂
Öcsém, te aztán nem vagy semmi! Kubába senki nem akar rakétát vinni, ellenben a Közel-Kelet a mai napig egy szétbombázott szemétdomba a jenki haverjaitok miatt!
,,Én elég sokat a tieid közül, pl. nem 1.2 millió a valós szám az iraki áldozatoknál"
Az nem cáfolat hogy leírod hogy,,Nem tetszik a szám, tehát hülyeség"🤣🤣🤣🤣
Semmit nem cáfoltál sehogy, az amcsik ukrajnai befolyására meg olyan szinten szánalmasan nem reagálsz hogy az valami elképesztő. Se a majdan puccsra, se Nulandra, Adam Sciffre, Hunter Bidenre, Pelosira, neonácikra, biolaborokra, vagy Zelenszkij által kívánt atombombára se jött egy fikarcnyi értelmezhető reakció, se tőled, se senkitől ezen az oldalon. Na akkor huazadjára! Kíváncsi lennék mennyire visítoznátok és követelenétek katonai beavatkozást az USA részéről, ha az FSZB puccsot szervezne Mexikóban🤣
Érdekes módon fordítva ez nem probléma 😃
Nagyon látványosan tereled a témát. Azt állítod aki a NATO-t támadja az az USA-t támadja, persze birka módra bemondod hogy az nem is amerikai támaszpont. Vicc...
,,ahogy nem 400 ezret írtam oroszországnak, és a 710 ezer elég messze áll az 540 ezer duplájától"
Csakhogy az továbbra sem 710, hanem 1,2 milla akárhogy toporzékolsz, de tökmindegy. Még ha el is hiszem hogy a jenkik csak ennyit öltek meg, az oroszok meg 510et(amiről még mindig nem látom a forrást), az egyik akkor is 30 év alatt, a másik meg 5 év alatt😂😂
Akárhogy kapálózol, az amcsik nagyobb tömeggyilkosok még mindig mint az oroszok.
Ilyen szintű tudatlanságra, és minősíthetetlen stílusra nem fogok érdemben reagálni.
Ha írsz egy rendes választ, akkor arra szentelek majd időt, egy ilyen köpedék mocskolódásra nem.
Egyébként is, olyan szintű az elfogultságod, hogy nyilvánvaló tényeket nem veszel figyelembe, vagy ferdítessz el, sőt még a válaszomban felhozott érvekre is kedved szerint szelektálva válaszolsz.
Látom buta és hazug mivoltod mellett még gerinctelenül meg is futamodsz, igazi liberális jellemre vall. Kezdj el hisztikézni a stílusom, az nem változtat a tényen hogy nem igazam van amit alá tudok támasztani akár konkrét forrásokkal, te meg csak izzadtságsszagúan hazudozol.
A vitakultúrád meg kimerül tények letagadásában, vagy szimplán csak nem reagálsz semmire. Csakhát úgy tűnik beláttad hogy az erőlködésed hogy megmagyarázd az égről hogy zöld, ezúttal kiffuladt😆
,,Egyébként is, olyan szintű az elfogultságod, hogy nyilvánvaló tényeket nem veszel figyelembe,"
Olyan nyilvánvaló tényeket minthogy az iraki háborúban még a te kamuszámaid szerint is több embert irtottak ki a főnökeid, mint Oroszország a rendszerváltás óta összesen?🤡
Ezt se sikerült cáfolnod, ahogy semmi mást se csak forrás nélkül idehánysz random baromságokat.
Én hoztam nektek már vagy 20 nyugati forrást, egyikre se jött semmilyen érdemi reakció csak kijelentettétek hogy a valóság nem is igaz🤣🤣
A magyarellenes ukrán neonácikat védeni magyar nyelven meg nem elfogultság, hanem az agymosoda csimborasszója.
,,sőt még a válaszomban felhozott érvekre is kedved szerint szelektálva válaszolsz."
Mondja ezt az aki a tényeadatokat tagad le és értelmez szelektíven aszerint hogy mi illik bele a kis libbant narratívátokba meg mi nem. Mindezt úgy hogy még az általad hozott adatok sem támasztják alá amit állítasz. Szánalmas😂
Mindenféle forrás nélkül, kijelented, általatok is hitelesnek tartott forrásokról(Amnesty,EBESZ,Pentgon, Wikipédia) hogy nem igazak az általuk közölt adatok, mert nem tetszenek neked amit ott írnak. És még van pofád arról magyarázni hogy én vagyok szelektív meg ferdítek, miközben semmire nem reagálsz, amire meg mégis az jóformán mind csak bizonyított hazugság.
Mennyit kóstál mostanság a CIAnál az ilyen kitartó hazudozás? Ha ingyen csinálnád még azt hinném balek vagy🤣🤣🤣
Putyin egy politikus.Biden meg egy jancsibohóc.Felolvastatják vele a mondanivalóját,mert nincs saját véleménye semmiről.
Ha meg van azt se képes elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!