Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jobban kedvelem Putyint, mint...

Jobban kedvelem Putyint, mint a nyugati (EU & USA) vezetőket. Normális ez?

Figyelt kérdés
Nálam a nyugatiak a BLM-el, Az lmbtq-val való hozzáállásukban, a nemzetellenességben, keresztényelleneségben, heterofóbával teljesen lejáratták magukat

2022. máj. 14. 14:01
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
11%
Köztudott hogy a liberálisok egyáltalán nem toleránsok más nézetekkek. Ha Putyin szimpatikus akkor ő... hol van az megírva hogy csak a nyugattal lehet szimpatizálni? Kanadai turisták szerint: a magyarok nyugatinak szeretnének látszani, de nagyon nem azok.
2022. máj. 16. 09:04
 22/59 Fero89 ***** válasza:
93%
Önmagában az hogy neked Putyin szimpatikus nem jó vagy rossz, de had kérdezzem meg, mi az amit szimpatikusnak találsz benne?
2022. máj. 16. 09:46
 23/59 MDaniel98 ***** válasza:
89%
Minden hibájuk ellenére a nyugati EU-s vezetők mostanában nem indítottak háborúkat, Putyin pedig igen.
2022. máj. 16. 10:33
 24/59 anonim ***** válasza:
6%
Az EU nem tényező. Sajnos ezt el kell fogadni, sem külön sem egyben. Nincs olyan ereje ahol érdekeit érvényesíteni tudná. Különböző elítélő nyilatkozatot hozhat Kína,Oroszország.Irán ellen .nincs jelentősége. Nem tudtam hogy csak az Usának lehet háborút indítani a világban.... bocsi. :D oroszoknak erről nem szóltak. ;)
2022. máj. 16. 12:17
 25/59 anonim ***** válasza:
10%
Fájdalmas lehet a "haladolók"nak..de vége az egypolusu világnak:)
2022. máj. 16. 12:19
 26/59 anonim ***** válasza:
93%

"Heterofóbia" 😂😂😂

Leirnad ez mit jelent es hogyan is nyilvanul meg.

2022. máj. 16. 23:10
 27/59 anonim ***** válasza:
10%
"Magyar"liberálisainknak sose okozott külföldi hatalomnak benyalni, majd át szoknak az oroszra:)
2022. máj. 17. 00:24
 28/59 anonim ***** válasza:
10%
Egyébként nincs értelme vitatkozni velük mert teljesen degenerált lények. Az oroszok megnyerik a háborút. Az EU pedig sokadik jelentéktelen szövetség lesz:) Európai Egyesült Államok pedig sosem volt és nem is lesz:D aki ebben hisz az egy idióta:D
2022. máj. 17. 00:30
 29/59 anonim ***** válasza:
83%
Egy beteg ember vagy kedves kérdező.
2022. máj. 17. 19:43
 30/59 anonim ***** válasza:
90%

A 19-es válaszig olvastam a kommenteket, de úgy érzem ez is sok(k) volt. Teljes mértékben felesleges azon vitázni, hogy a politikában milyen irányzat a jó, vagy melyikek rosszak, hiszen ez teljesen szubjektív. Persze, lehet statisztikákhoz kötni, hiszen valóban van összefüggés bizonyos tulajdonságok és a politikai nézetek között, ám a lényeg mindig ugyanaz lesz: A legtöbben azt az ideológiát követik, amelyikről a legtöbbet hallanak, vagy hallottak gyermekkorukban. Ezért van az, hogy a muszlim országokban ilyen radikális formákat tudott ölteni a konzervatizmus, hiszen az emberek elsöprő többségének fontos szerepet tölt be az életében a vallás azon a vidéken. Valamint erre vezethető vissza a Fidesz hatalmas támogatottsága is Magyarországon, hiszen egyeduralma van a közmédia felett. Én ezen kívül csak a román sajtóval kapcsolatban rendelkezek részletes tapasztalattal (ugyanis Romániában élek, erdélyi magyar vagyok) és itt az ellenzéki pártok legalább annyit szerepeltek a közmédiában, mint a kormánypártok, amíg a PSD nem volt kormánytag, mostmár csak azért szorultak vissza az ellenzékiek, mert a kormány jelenleg a szavazatoknak nagyjából a 70%-át nyerte el és a fennmaradóak közül az egyik egy neonáci, szélsőjobboldali párt, akiknek valóban nem adnak túl nagy teret, annak ellenére, hogy 10%-ot értek el, bár ez szerintem érthető és elfogadható, hiszen a nácizmus nem fér össze a kulturáltsággal és az ép elmével.

Én, személy szerint mérsékelten baloldali, liberálisnak tartom magam, de ez főként annak köszönhető, hogy meleg vagyok. Eredetileg konzervatív, vallásos elvek alapján neveltek, ezt mindaddig követtem is, amíg bele nem őrültem abba, hogy képtelen vagyok megváltozni és meg nem kíséreltem az öngyilkosságot. Mostmár úgy gondolom, hogy szerencse, hogy nem jártam sikerrel és szinte el sem hiszem, hogy mostmár ezt komolyan gondolom, mert éveken át teljes szívemből gyűlöltem magam. Hatalmas szerencse, hogy egy tanáromtól pont nem sokkal azután hallottam először a melegségről, úgy hogy a beszédéből nem érződött gyűlölet, vagy szekunder szégyenérzet. Addig meg sem fordult a fejemben, hogy ez elfogadható lenne. Az öngyilkossági kisérletemnek már több, mint négy éve, és körülbelül hét éve tudom, hogy „más” vagyok, de még mindig azt érzem, hogy képtelen vagyok ezt teljesen elfogadni. Sajnos az emberekből nagyon nehéz kiírtani a gyermekkorból megmaradt beidegződéseket, így a rasszizmust, a szélsőségességeket, vagy a homofóbiát is.

2022. máj. 17. 20:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!